X

Användarnamn


FRI FRAKT
Vid köp över 500 kr
MENY
Bonus
Babblarna Babygym  i gruppen Leksaker / Babyleksaker hos Köpbarnvagn.se (12343)
Babblarna Babygym

Babblarna Babygym

999 kr / 699 kr
Babblarna
Antal: 
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
12343

Babblarna Babygym

Babygym från Teddykompaniet som ingår i serien Babblarna. Babygymmet har en mjuk lekmatta med fluffiga kanter som är bra som stöd när barnet övar att lyfta huvudet. Bågarna knäpps enkelt fast med spännen under lekmattan och de fem mjuka leksakerna är stimulerande för din bebis.

Den gula solen i mitten har en spegel där barnet kan se sig själv. Fågeln och den gröna leksaken har en lite skallra i sig. Den blå hunden är en pipleksak och rolig att klämma på. Den rosa blomman är mjuk och skön att pilla på och leka med.

Babygymmet aktiverar barnet på ett pedagogiskt sätt och stimulerar dess utveckling. De hängande leksakerna är avtagbara och kan hängas på andra stället, t ex i vagnen eller sängen. Tvättas i 40 grader. Storlek; 90 cm i diameter. CE-märkt och godkänd i enlighet med Europa Standard EN71.

Babblarna är ett gäng färgglada figurer som genom sina videos och böcker snabbt blivit en favorit hos både barn och vuxna, mycket tack vare dess söta figurer, härliga melodier och sitt pedagogiska värde.

Färg:Multi, Grön, Blå
Andra köpte även:
Britax Go 2015 Blue Sky
Lagerstatus
Bonus
3999 kr
6995 kr
Britax Go Liggdel 2015 Blue Sky
2495 kr
Britax Primo Bas
Lagerstatus
Bonus
995 kr