Köp Baby Jogger City Elite Black 2015 barnvagn
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
Baby Jogger City Elite Black i gruppen Barnvagnar  / Varumärken / Baby Jogger / City Elite hos Köpbarnvagn.se (BJ13410)
Baby Jogger City Elite Black

Baby Jogger City Elite Black

7499 kr / 5290 kr
Baby Jogger
Lagerstatus
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
BJ13410

Baby Jogger City Elite Black

City Elite är lyxig allterrängsvagn med ett fjädrande svängbart framhjul som går att låsa. Nytt för City Elite är den nya loggan samt SPF 50+ i suffletten.

Tillbehör till kampanjpris finns att köpa i kassan vid köp av denna vagn.

Vagnen passar alldeles utmärkt både i stan och framförallt i till långa promenader i lite terräng. Då det är lite större hjul som är fjädrande samt vadderad skön sits så får barnet en skön åktur oavsett underlag. Vagnen går att använda från födseln upp till att barnet inte längre vill åka vagn - viktkapacitet på vagnen är 34kg inkl last.

Vagnen säljes här som sittvagn, om man vill använda den för nyfödda bebisar så går det bra att köpa till en mjuklift eller en liggkorg. City Elite har Baby Joggers patenterade "Quick Fold Technology" - fäll ihop och upp vagnen med en hand och en rörelse! Med ett enkelt lyft i remmen "fold" som sitter i sitsen, fälls vagnen ihop - kan göras samtidigt som man har sitt barn i famnen. Sitsen som är vadderad kan fällas till ett nästan horisontellt läge och bak på sitsen finns det förvaringsfack. Vagnen har ett infällbart vindskydd samt 12" bredmönstrade punkteringsfria däck. Bakhjulen har "quick-release" funktion som gör att det är enkelt att ta bort hjulen så att vagnen bli mindre vid transport, kullagren är förseglade.

När sitsen är i liggläge finns det ett ventileringsnät med infällbart vind- och regnskydd. Vagnen har ett upphöjt fotstöd som ger extra bensupport för de mindre barnen. Vagnen levereras med en mindre mjuk väska med tre fickor, vagnen har ett justerbart handtag , en stor sufflett med fönster och sidoventilering samt handbroms. Förvaringskorgen klarar 9kg och det finns en säkerhetsrem för att hålla ihop vagnen när den är hopfälld. Med dessa egenskaper av yppersta klass tillsammans med BabyJogger unika tillbehörsutrustning så kommer City Elite att bli en av de mest komfortabla vagn för din dybara last med oöverträffbar kvalitet och säkerhetsstandard.

Vagnen väger 11,5kg och total viktkapacitet 34 kg inkl last.

Ryggstödet är 53 cm.

Mått uppfälld (LxBxH): 112x70,5x119,5cm

Ihopfälld med hjul: 85x70,5x40,5cm, ihopfälld utan hjul: 85x51x27,5cm

 

Läs mer
Läs mindre
Barnvagn/tillbehör: Duovagn
Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
Mått hopfälld (BxHxD): 70x40x85 cm
Mått uppfälld: 70x119x112 cm
Däcktyp: Punkteringsfria
Vändbar sittdel: Nej
Maxbelastning (per sittdel): 34 kg
Tillbehör till: Baby Jogger City Elite Black
Baby Jogger Fotstöd Universellt
Lagerstatus
Bonus Kr
395 kr
Baby Jogger Myggnät City Elite
Lagerstatus
Bonus Kr
429 kr
Andra köpte även:
Baby Jogger City Elite Sand
Lagerstatus
Bonus Kr
5290 kr
7499 kr
Baby Jogger City Elite Titanium
Lagerstatus
Bonus Kr
5290 kr
7499 kr