Köp Babyjogger city mini double GT barnvagn
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
Baby Jogger City Mini Double GT All Black i gruppen Barnvagnar  / Varumärken / Baby Jogger / City Mini Double hos Köpbarnvagn.se (BJ16410)
Baby Jogger City Mini Double GT All Black

Baby Jogger City Mini Double GT All Black

9699 kr / 6390 kr
Baby Jogger
Lagerstatus
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
BJ16410

Baby Jogger City Mini Double GT barnvagn SVART

Baby Jogger City Mini GT Double är en lyxig allterrängsvagn med två fjädrande framhjul för två barn.

Det som skiljer City Mini GT från City Mini är att GT har fått 8,5” punkteringsfria hjul, justerbart handtag, handbroms och lite större säte.

City Mini GT finns som singel- och dubbelvagn och har BabyJoggers patenterade "Quick Fold Technology" - fäll enkelt ihop och upp vagnen med en hand och en rörelse! Med ett enkelt lyft i remmen "fold" som sitter i sitsen, fälls vagnen ihop – Perfekt för stunder du inte kan lägga ifrån dig din bebis och behöver fälla ihop vagnen.

Sitsen går att fälla till horisontalt läge och är vadderad, för sköna sovstunder. Sitsen är ventilerad vilket är skönt på varma sommardagar. På baksidan av sitsen finns det ett praktiskt förvaringsfack.

City Mini GT går bra att använda från att barnet är nyfött tillsammans med en liggkorg och många år framöver. Vagnen klarar 45 kg inkl last. Vagnen har stötdämpande framhjulupphängning samt två svängbara framhjul som går att låsa - bra vid olika slags underlag.

Hjulen är 8,5 ” punkteringsfria och kan snabbt kopplas loss - bra om man ska packa ner vagnen och vill ha den extra liten.

Suffletten har 3 olika positioner, genomskinligt fönster, SPF 50+, och kan dras ner extra långt för extra vind- och solskydd.

BabyJogger City Mini GT har handbroms på styret och ett justerbart 5-punkts säkerhetssele med axelskydd och skydd för själva spännet, samt en varukorg som tål 9kg.

Vagnen har många bra tillbehör som går att köpa separat. Regnskydd, myggnät, MP3 Konsoll, mugghållare, ståbräda, bygel, transportväska, kylväska och mycket mer.

Det är väldigt enkelt att växla mellan barnbricka och bygel - bara ett enda tryck på en knapp så växlar du enkelt mellan de olika tillbehören, det universala fästet ingår i vagnen.

Vikt kapacitet: 45 kg
Mått uppfälld (LxBxH): 110x75x100 cm
Mått ihopfälld: 80x75x30cm

Längd på sittdel: 95 cm.

Läs mer
Läs mindre
Barnvagn/tillbehör: Syskonvagn
Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
Mått hopfälld (BxHxD): 75x32x79 cm
Mått uppfälld: 77x110x112 cm
Däcktyp: Punkteringsfria
Vändbar sittdel: Nej
Maxbelastning (per sittdel): 22,5 kg
Tillbehör till: Baby Jogger City Mini Double GT All Black
Baby Jogger Fotstöd Universellt
Lagerstatus
Bonus Kr
395 kr
Andra köpte även:
Baby Jogger City Mini Double GT All Black
6390 kr
9699 kr