Bugaboo Turtle Babyskydd Svart i gruppen Dolda artiklar hos Köpbarnvagn (80703ZW01)
 • Fri frakt över 999:-
 • Betala med Klarna

Bugaboo Turtle Babyskydd Svart

Bugaboo
2449 kr
Lagerstatus:  Tillfälligt slut
 • Produktbeskrivning
 • Bugaboo Babyskydd Turtle By Nuna Black


  Bugaboo Turtle by Nuna bilstol gör att du enkelt och smidigt kan flytta ditt barn från bilen till barnvagnen utan att väcka ditt barn. Från den där första resan hem från sjukhuset till roliga åkturer och dagliga resor, med Bugaboo Turtle klarar du allt. Kan användas från nyfödd (40 till 85 cm) upp till 15 månader (13 kg).

  Designad i samarbete med varumärket Nuna som är kända för sina bilstolar och babyskydd. Bugaboo Turtle by Nuna gör ditt resesystem komplett, och med "smart enkelhet" som ledande designprincip är resultatet ett babyskydd men enkel och intuitiv design.

  Bugaboo Turtle by Nuna bilstol har ett justerbart stöd för huvudet, peek-a-boo fönster i mesh och smart visor (med UPF 50+) som skapar en mysig kokong för ditt barn i bilen eller ute på promenad. Den tvättbara insatsen i merinoull är mjuk och skön och hjälper till att reglera temperaturen.

  Med deras bilstolsadaptrar och ikoniska vita knappar är Bugaboo Turtle by Nuna babyskydd designad för att passa perfekt med din barnvagn från Bugaboo. Med sitt lättviktsskal och ett ergonomiskt utformat bärhandtag blir resan ännu enklare.

  Viktiga säkerhetsfunktioner hos Bugaboo Turtle by Nuna är babyskyddets true-lock™-bas med trippel installationsbekräftelse, en 5-punkts sele, och patenterat tech-skum för optimalt skydd mot sidokollision. Bugaboo Turtle by Nuna är även kompatibelt med i-Size och har betyget “Bra (1.8)” i kraschskyddsklass*. i-Size är den nya säkerhetsstandarden för bilstolar som garanterar bättre skydd mot sidokollision och säkrare positionering.

  * Baserad på Nuna Pipa Icon 2017 ADAC-test

  - Godkänd enligt UN R129-02
  - Fempunktsbälte
  - Extra sidokrocksskydd
  - Används från nyfödd till max 13 kg
  - Vikt på bilstol 4,22 kg


 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Artnr: 80703ZW01
Logga in