X

Användarnamn


FRI FRAKT
Vid köp över 500 kr
MENY
Bonus Kr
Padwico Babyalarm Capidi i gruppen Baby & Barn / Barnsäkerhet / Babyvakter  hos Köpbarnvagn.se (0739142132880)
Padwico Babyalarm Capidi
Padwico Babyalarm Capidi
Padwico Babyalarm Capidi

Padwico Babyalarm Capidi

1195 kr
Padwico
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
0739142132880

CAPiDi Babyvakt

Barnvakt med svensk design, utvecklad med hållbarhet, enkelhet och säkerhet i fokus. Få knappar och enkla inställningar skapar en barnvakt där du inte ens behöver en manual för att sätta igång den, samtidigt som den fortfarande erbjuder funktioner som mikrofonkänslighet och vibration mm.

100 timmars batteritid: din barnvakt kan användas i över 100 timmar innan den behöver laddas igen. Kan laddas via vanligt el-uttag eller USB, vilket gör att du kan ladda din barnvakt genom datorn eller i bilen medans du reser.

Lång räckvidd: CAPiDi Babyalarm har en lång räckvidd på hela 800 meter, vilket gör att du kan använda den oavsett om du befinner dig i huset, trädgården eller lägenheten. Om kontakten mot förmodan skulle tappas, finns ett räckviddsalarm som larmar med ljud och ljus. Larmar även med vibration om den är aktiverad.

Lägsta strålningen på marknaden: modern teknologi möjliggör för produkten att hålla lång räckvidd, vara energisnål samt hålla en mycket låg strålning. CAPiDi Babyalarm är faktiskt en av få babyalarm som klarar EU´s och tyska Blue Angels regler satta för strålning hos babyalarm/barnvakter.

Designa ditt eget skal: unikt för denna produkt är också möjligheten till att designa en egen framsida på produkten. Med ett användarvänligt designverktyg skapas enkelt en framsida med valfritt motiv, t ex en bild på ditt barn, din bil, ditt hus eller vad som helst. En kod för att skapa eget skal ingår vid ditt köp.

Specifikationer:
- Självparning
- Batterivarning
- Räckviddsalarm
- Stativ/bältesclip
- Justerbar volym
- Justerbar mikrofon
- Ljud- och ljusalarm
- Frekvens 863-870 MHz
- Lågstrålande, 10% of DECT

Andra köpte även:
Pogu Barnvagnsreflex Svart
Lagerstatus
Bonus Kr
99 kr
Boob Amningstopp Vit
Ekologisk bomull
Lagerstatus
Bonus Kr
199 kr
349 kr
Snuza Pico Andningslarm med vibration
1995 kr
2495 kr