Cybex Talos S 2in1, Aton 5, Adapter & Bas i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Cybex / Cybex Talos S hos Köpbarnvagn (r-talsato5b)
Cybex Talos S 2in1, Aton 5, Adapter & Bas
Cybex Talos S 2in1, Aton 5, Adapter & Bas
Cybex Talos S 2in1, Aton 5, Adapter & Bas
Cybex Talos S 2in1, Aton 5, Adapter & Bas
Cybex Talos S 2in1, Aton 5, Adapter & Bas
Cybex Talos S 2in1, Aton 5, Adapter & Bas
Cybex Talos S 2in1, Aton 5, Adapter & Bas
 • Fri frakt över 499:-
 • Betala med Klarna

Cybex Talos S 2in1, Aton 5, Adapter & Bas

Cybex
Paketpris! Finns i fler färger
Färg: 
Antal: 

Kampanj

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Lagerstatus: 
 • Produktbeskrivning
 • Cybex Talos S 2in1 Inkl. Aton 5 Babyskydd, Bas & Adapter

  Cybex Talos S 2-in-1 är en mycket elegant och bekväm barnvagn. När du byter ut klädseln kan du göra om liggdelen till en praktisk sittdel – vilket ger vagnen en ännu längre användningstid! Vagnen är också anpassningsbar, fuktionell och passar perfekt när ett äventyr med hela familjen står på schemat. Skogsstigar, Grusvägar och steniga vandringsturer - alla ytor kan navigeras med de punkteringsfria terränghjulen som har mjuk fjädring. Talos S Lux ingår i Cybex populära Gold-serie.

  Med Cybex nya, flexibla 4-in-1 travel system som låter dig använda vagnen direkt från födseln tills ditt barn helt har vuxit ur barnvagnar, vilket gör du enkelt kan lämpa den efter dig och din familjs behov.


  Chassit har justerbart handtag som kan ställas in för alla olika förare, bra stötdämpning och tåliga terränghjul – vilket gör att vagnen kör mjukt på flertal olika underlag så både du och ditt barn får en bekväm och behaglig promenad.

  Sitsen är vändbar, har ett brett säte och fällbart ryggstöd som kan fällas till fullt liggläge när barnet sover. Den har även en avtagbar frontbygel, justerbart fotstöd och en stor sufflett med UV-skydd 50+ och paneler i mesh för god luftcirkulation. 

  - Sitsen är vändbar
  - Fjädring på hjulen
  - Ryggstödet är fällbart
  - Fälls enkelt och smidigt ihop
  - Terränghjul
  - Rymlig varukorg
  - Justerbart fotstöd
  - Stor sufflett

  Cybex Babyskydd Aton 5

  Cybex Aton 5 är ett ombonat och säkert babyskydd till barn från nyfödd till 13 kg. Cybex Aton 5 har en lie-flat position som gör att det riktigt lilla barnet färdas i en nästan liggande position. Speciellt bra för riktigt små bebisar eller prematurer. 

  Cybex Aton 5 har trepunktsbälte, linjärt sidokollisionsskydd och ett stötabsorberande skal. Suffletten är stor och skyddar barnet från besvärande sol eller vind. Huvudstödet och interbältet är justerbart i flera höjder för att växa med barnet. 

  Cybex Aton 5 väger endast 4,8 kg men om du ändå vill slippa bära så monterar du den enkelt med hjälp av adapters på de allra flesta populära barnvagnar. 

  Cybex Aton 5 monteras med bilens fempunktsbälte, men kan även monteras på basenheten Cybex Base 2-Fix. Du klickar då enkelt fast babyskyddet i basen och slipper använda bilens bälten. Basenheten köps som tillbehör. 

  - Bäst i test enligt Råd & Rön 2017
  - Godkänd enligt ECE R 44/04
  - Trepunktsbälte
  - Extra sidokrocksskydd
  - Används från nyfödd till max 13 kg
  - Överdrag tvättbart i 30 grader
  - Vikt på bilstol 4,8 kg

  Cybex basenhet för babyskydd - bältesbas och isofixbas

  Cybex Base 2-Fix är en smart basenhet för babyskyddet Cybex Aton 5. Basen kan monteras i bilen med antingen isofix eller bilens bilbälte. Babyskyddet Cybex Aton 5 klickas sedan enkelt i och ur basen. Cybex Base 2-Fix har ett stabilt stödben och indikatorer som hjälper dig till en korrekt och säker montering.

  - Basenhet för montering av babyskydd i bil
  - Kan monteras med isofix eller bilens bälte
  - Godkänt enligt ECE R 44/04
  - Babyskydd köps separat

  Bilstolsadapter för Cybex Talos S

  Adaptern gör det möjligt att fästa babyskyddet direkt på barnvagnen - utan att störa barnet som somnat under bilfärden. Du sparar både tid och plats med denna smarta travel-system lösning!

 • Egenskaper
 • Barnvagnstyp/Tillbehör: Barnvagnspaket , Duovagn
  Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
  Däcktyp: Punkteringsfria
  Vändbar sittdel: Ja
  Maxvikt: 22 kg , 22kg kg
  Mått hopfälld (BxHxD): 60x112x91 cm
  Färg: Grå , Svart
 • Specifikationer
 • Frakt:
  Artnr: r-talsato5b
Logga in