Köp Dr Brown´s Nappflaska Options 2-pack Wideneck 150 ml | Nappflas
X

Användarnamn


FRI FRAKT
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
Dr Brown´s Nappflaska Options 2-pack Wideneck 150 ml i gruppen Baby & Barn / Äta & dricka / Nappflaskor & muggar hos Köpbarnvagn.se (072239306468)
Dr Brown´s Nappflaska Options 2-pack Wideneck 150 ml
Dr Brown´s Nappflaska Options 2-pack Wideneck 150 ml

Dr Brown´s Nappflaska Options 2-pack Wideneck 150 ml

179 kr
Dr Brown
Antal: 
Lagerstatus
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
072239306468

Dr Brown Nappflaska Options 150 ml, 2-pack

Små barn lider ofta av magbesvär med gasbildning, t ex kolik efter flaskmatning. Detta är ett av de vanligaste problemen som föräldrar har med små barn som matas med flaska. Dr Brown Options minskar risken för kolik, kräkningar, rapningar och tarmgaser.

Dr Brown är en av de mest meriterande märkena som ligger längst fram i forskningen när det gäller att eliminera luftbubblor och vakuum i flaska. Efter många års forskning utvecklades därför Dr Brown´s Options nappflaska med nytt ventil- och luftningssystem.

Det unika systemet består av en patenterad invändig luftventil som tar bort luftbubblor och vakuum i modersmjölken eller vilken annan vätska som helst. Detta minimerar risken för att barnet sväljer luft, som i sin tur leder till minskad risk för magknip och kolikartade besvär.

Wideneck-modellen har en lite bredare form som gör den enkel att fylla och bekväm att hålla i. Ventilsystemet förhindrar att luft blandas med mjölken och att vakuum bildas när ditt barn äter. Fördelen med att hålla luft separerad från mjölken är att det hjälper till att bevara viktiga näringsämnen såsom C-vitamin, A-vitamin, E-vitamin samt lipider. Flaskan går att använda med eller utan ventilsystemet.

Dr Brown´s flaska är fri från BPA, PVC, Bly och ftalater. Rymmer 150 ml. Levereras i 2-pack med dinapp storlek 1 som kan användas från nyfödd.

Läs mer
Läs mindre
Andra köpte även:
Minime Mjuk haklapp 6-pack
Lagerstatus
Bonus Kr
49 kr
169 kr
Bugaboo Sufflettfästen Buffalo/Donkey
200 kr
Nuby Sektionstallrik 6-pack Röd och gul
10 kr
169 kr
Besafe iZi Kid Huvudstöd Frigolit EPS
229 kr
Kaxholmen Insektsnät för barnvagn
69 kr
119 kr
Bugaboo Donkey Sufflettbågar
Lagerstatus
Bonus Kr
200 kr