Emmaljunga 2022 NXT60 Flat Lounge Black
Emmaljunga 2022 NXT60 Flat Lounge Black
Emmaljunga 2022 NXT60 Flat Lounge Black
Emmaljunga 2022 NXT60 Flat Lounge Black
 • Fri frakt över 499:-
 • Betala med Klarna

Emmaljunga 2022 NXT60 Flat Lounge Black

Emmaljunga
Lagerstatus:  Tillfälligt slut
 • Produktbeskrivning
 • Emmaljunga 2022 NXT60 Select Duo

  Emmaljunga NXT60 Select är en barnvagn som ingår i Emmaljungas modellprogram 2022. NXT60 erbjuder en underbar körkänsla och passar dig som vill ha en robust och stabil barnvagn men som tar lite mindre plats. Gillar du att promenera på grusvägar men samtidigt uppskattar en nätt och kompakt barnvagn så är en NXT60 barnvagn perfekt för dig.

  När du köper Emmaljunga NXT60 Duovagn ingår både liggdel och sittdel. Det ingår också ett skräddarsytt myggnät som kan fästas i suffletten på ligg- och sittdelen. Detta paket inkluderar en Flat sittdel, och Black Chassit.

  Emmaljunga NXT Select liggdel & sittdel

  Liggdelen har en mjuk madrass, fodrat liggdelslock samt fodrad sufflett med bärhandtag i Leatherette. Sufflettens insida är även i lyxigt quiltat material och den har inbyggt blixtlås för att fästa insektsnät. Liggdelen klickas enkelt på och av chassit när du behöver bära med dig ditt barn eller fälla ihop vagnen.

  Du kan välja mellan Ergo sittdel och Flat sittdel. Detta gör Emmaljunga NXT60 till ett mer hållbart val med lång användningstid. Den nya Ergo sittdelen har blivit uppdaterad med längre rygg och längre sufflett, vilket gör att barnet kan växa längre i sittdelen och får mycket bra sol- och vindskydd tack vare suffletten. NXT Select Ergo sittdel är skålad, ger bra stöd och avlastar barnets kropp. Ryggstödet går att luta i tre olika lägen: sova, vila och sitta. Fotstödet kan justeras.

  Flat sittdel är av traditionell modell vilket innebär att den kan läggas till fullt och plant liggläge. Ryggstödet går att luta i tre olika lägen: sova, vila och sitta. Suffletten går att förlänga för att ge optimalt sol och vindskydd. Fotstödet är justerbart för bästa möjliga komfort.

  Emmaljunga NXT60 Select chassi är lätt och robust med fyra punkteringsfria hjul som är av högsta kvalité och tillverkade på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Oavsett vilken färg på chassit du väljer så får du samma kvalite och följsamma stabila körkänsla. De främre hjulen är roterbara vilket gör promenaderna i stadsmiljö eller affärer så smidiga som möjligt. Hjulen är låsbara vilket gör att du även tar dig fram stabilt i terräng. När du fäller ihop chassit blir det mycket kompakt (utan hjul 47x22x73 cm). Handtaget kan både justeras i höjd och ergonomiskt upp och ned, vilket gör att NXT60 vagnen kan passa alla föräldrar oavsett längd. 

  Emmaljunga NXT60 Select Chassi finns i tre färger: Nature silver, Black och Black Outdoor.

  Egenskaper:
  - Lätt och kompakt barnvagn
  - Extra rymlig sittdel
  - Vändbar sittdel
  - Fyra sittpositioner för maximal komfort
  - Förlängningsbar sufflett som ger maximalt med sol- och vindskydd
  - Både ergonomisk och teleskopisk styre för önskad höjd och benutrymme
  - Transportlås i chassit
  - Punkteringsfria hjul
  - Låsbara framhjul
  - Rymlig varukorg med reflexer
  - Modern skandinavisk design tillverkad i Sverige
  - Insektsnät/UV-skydd ingår
  - Yttertygerna i det nya miljövänliga Dope Dye-tyget är gjorda av väderbeständigt och smutsavvisande material med UV50 + för skydd mot solens strålar
  - Köp till regnskydd Large till vagnen (tillbehör)

  Tillverkad i Sverige med stor hänsyn till miljön
  Alla hjul är punkteringsfria och tillverkade i Ecco Solight. Ett miljövänligt material som är 100% återvinningsbart, innehåller inga PAH eller ftalater och har ett naturligt antibakteriellt skydd. Genom att använda förnybar energi från vatten, vind och sol produceras renare aluminium. Textilierna är inte bara smutsavvisande och starkt vattenavvisande. De ger också utmärkt skydd mot sol, vind och kyla. De har en solfaktor (skydd mot ultravioletta strålar) på 50+.Allt material testas kontinuerligt av ackrediterade laboratorier - vilket gör det säkrare för dig och ditt barn. Du kan känna dig både stolt och trygg som ägare till en Emmaljunga barnvagn. Emmaljungas generösa garantiperiod sträcker sig upp till 5 år.

 • Egenskaper
 • Barnvagnstyp/Tillbehör: Duovagn
  Mått liggdel: Innermått: B34 / H21 / L76 cm
  Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
  Däcktyp: Punkteringsfria
  Sittdel: Ergonomisk
  Mått sittdel: 108 / 32 cm
  Mått uppfälld: Chassi bredd med hjul: 58
  Vändbar sittdel: Ja
  Vikt: Chassi: 9,8 kg , Ergo Sittdel: 4,8 kg , Liggdel: 4,2 kg
  Handtag: Knäled , Teleskop
  Längd handtag: 79 - 114 cm
  Maxvikt: 22 kg
  Inkluderade tillbehör: Myggnät
  Mått hopfälld (BxHxD): Chassi med hjul: 85 x 58 x 25 cm
  Färg: Svart
  Garanti: 3+2 år Begränsad Tillverkargaranti år
  Se mer produkter från detta varumärke:: Emmaljunga
 • Specifikationer
 • Artnr: pktel22nxt60-9
Logga in