Kampanj | Emmaljunga Viking och Super Viking | Reservdelar och kompletta paket
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY

Emmaljunga Viking och Super Viking

Emmaljunga superviking och viking


KAMPANJ EMMALJUNGA VIKING SERIES

Emmaljunga Viking serien är älskad för sin smidighet och härliga fjädring. En vagn som är lika skön att promenera med i staden som på landet.  Årets modell är den sista av denna underbara vagn och den är slutsåld hos Emmaljunga. Vi har ett fåtal kvar i lager och nu har du chansen att fynda din Emmaljunga Viking med rabatt innan vårt lager sålt slut!

Behöver du komplettera din Emmaljunga Viking eller Super Viking med en sittdel? Behöver du en liggdel eller ett chassi? Då är det nu du ska slå till!

Har du bestämt dig för att din baby ska åka bekvämt i en Emmaljunga Viking eller Super Viking? Du kan lugnt välja den trots att modellen utgår. Vi ger dig full garanti och 3 års reklamationsrätt.  Reservdelar kommer att vara tillgängliga i flera år framåt. 

 

Gäller på chassin, sittdelar och liggdelar, till och med 2019-12-09

Barnvagnen Viking
är en lätt och smidig modell och mäter endast 52 cm i bredd vilket fortfarande idag är en av marknadens smalaste och gör den till en perfekt stadsvagn. För den som söker samma typ av härliga gung och körkänsla som Viking, men önskar lite rymligare vagn, kan istället kika på storebror Super Viking. Emmaljungas Super Viking är något rymligare, har större däck samt lite högre lägre på sin sittdel. Läs mer om vagnarna under respektive produkt. 

Om familjen växer kan du enkelt göra om din Viking till syskonvagn på på bredden. Du behöver bara komplettera med ett Double 735 chassi för att fästa båda dina Emmaljunga ligg-/ sittdelar eller bilstol. Önskar du göra om din Super Viking till en syskonvagn, kompletterar du enbart med en adapter och får på så sätt plats med två barn. 

Kampanjpriserna gäller enbart under en begränsad period och vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning. 

Sorteringsordning:
Modell
Super Viking Viking