BOZZ Lammskinnsfäll Långhårigt Linen Beige | BARNVAGNSGUIDE - B
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
BOZZ Lammskinnsfäll Långhårigt Linen Beige i gruppen Barnvagnar  / Tillbehör / Bädda i barnvagnen hos Köpbarnvagn.se (20-2000-7)
BOZZ Lammskinnsfäll Långhårigt Linen Beige

BOZZ Lammskinnsfäll Långhårigt Linen Beige

795 kr / 495 kr
BOZZ
Antal: 
Lagerstatus
Frakt:
Artnr:
20-2000-7

Lammskinnsfäll långhårigt LINNEBEIGE

Mjuk, långhårigt lammskinn i linne beige färg som skimrar vackert när ljuset faller på det. Kan användas i barnvagn eller till "vardags" för att barnet skall ligga och ha det mysigt och skönt. Om lammskinnsfällen används i barnvagnens liggdel behöver inga hål göras extra. Notera dock att fällen är ganska stor och normalt endast passar i liggkorgar till barnvagn, ej kombivagnar med hårdliftar eller mjukliftar som kan vara för små för att fällen skall få plats tillsammans med barnet.

Används lammskinnsfällen i sittdelen tar man fram en kniv och gör ett snitt där barnvagnsselarna skall stoppas i. Om lammskinnsfällen endast skall användas till annat bruk behöver inga hål göras extra. Tvättas lämpligast med ull-schampo. Karda eller kamma efter tvätt så blir det mjukt igen.

Storlek ca 90 x 57 cm

Material; 100% kromfria och innehåller inga skadliga ämnen för små barn. Tillverkade i Nya Zeeland för bästa mjukhet. Woolmark och Ökotex-certifierad.

Läs mer
Läs mindre
Barnvagn/tillbehör: Sittvagnsdyna
Andra köpte även:
Kaxholmen Badbalja Star Grå
Lagerstatus
Bonus Kr
179 kr
NG Baby Påslakanset Vagn/Vagga Harlequin Black
239 kr
319 kr
NG Baby Plastad Frotté Vagn/Vagga
Lagerstatus
Bonus Kr
99 kr