Paket komplett tvilling/syskonvagn Britax B-Agile Double | Fri frakt
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
Paket syskonvagn Britax B-Agile Double i gruppen Barnvagnar / Barnvagnspaket / Britax barnvagnspaket / Britax syskonvagn hos Köpbarnvagn.se (setbagile2)
Britax B-agile syskonvagn svart med mjukliftar
Britax B-agile syskonvagn svart
Britax Mjuklift svart
Britax B-agile Double hopfälld
Britax B-agile syskonvagn grå

Paket syskonvagn Britax B-Agile Double

6385 kr / 5480 kr
Britax
space
Mjukliftar:

space
Syskonvagn välj färg:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
setbagile2

Paketerbjudande Komplett tvillingvagn / Syskonvagn Britax B-Agile Dubbel svart

Egenskaper
Britax B-Agile Duo är en stabil och robust syskonvagn för två barn. Barnvagnen kännetecknas av hög svängbarhet vilket gör den enkel att styra med en hand även när barnen sitter eller ligger i vagnen. Britax B-Agile syskonvagn är ombonad och väl vadderad i sittdelen - och i kombination med att barnvagnen har fjädring på samtliga däck sitter barnet komfortabelt även när man går på mer ojämnt underlag.

Barnvagnen fälls enkelt ihop med en hand och blir kompakt ihopfälld för att vara en syskonvagn. När vagnen är ihopfälld låses den automatiskt med hjälp av transportlåset. Stor och rymlig varukorg. Framhjulen är svängbara men går att låsa vid behov - t ex vid körning på grusväg eller snöunderlag. Hjulen har fjädring och är av punkteringsfri modell. Chassi är tillverkat i robust aluminium för lägsta vikt och bästa hållbarhet. Britax B-Agile syskonvagn har ställbart styre i knäled vilket innebär att styret kan justeras i olika höjdlägen. 

Sittdel
Sittdelen är ej vändbar men sittdelarna är individuella och kan justeras i olika positioner oberoende av varandra - i praktiken innebär detta att ett barn kan sitta upp i vagnen samtidigt som det andra barnet sover i fullt liggläge. Britax B-Agile syskonvagn har 5-punktsselar med axelremmar som är justerbara i höjdled. Vagnen har en förvaringsficka i solsuffletten.

Liggdel
I detta paket medföljer två mjukliftar som passar till bebisar mellan 0-6 månader. Liftarna är mycket praktiska eftersom de är lätta att bära, både med och utan barn i. Du placerar dem i sittdelen och fäster dem med de medföljande krokarna.
Mjukliftarna är svarta.

Adaptrar för bilstol finns att köpa till som gör att vagnen är färdig att användas för sk Travel System om man önskar (dvs man kan använda babyskyddet direkt på barnvagnen). Adaptrarna passar till Britax Baby-Safe och Britax Primo Babyskydd.

Regnskydd ingår i priset.
Vagnens vikt: 13,2 kg

 • Mjukliftar: 2 st. Britax Mjuklift till barnvagn Cosmos Black (Artnr. 2000029037)
 • Syskonvagn välj färg: 1 st. Britax B-Agile Double Cosmos Black (Artnr. 2000023161), eller
       1 st. Britax B-Agile Double Steel Grey (Artnr. 2000025702)
 • Läs mer
  Läs mindre
  Barnvagn/tillbehör: Syskonvagn
  Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
  Färg: Svart
  Mått hopfälld (BxHxD): 72x31x78 cm cm
  Mått uppfälld: 78x104x105 cm
  Däcktyp: Punkteringsfria
  Vändbar sittdel: Nej
  Maxbelastning (per säte): 17 kg
  Andra köpte även:
  Paket syskonvagn Britax B-Agile Double
  5480 kr
  6385 kr