Paketpris - Maxi Cosi CabrioFix + Easyfixbas Black Grid
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
en bild på maxi cosi cabriofix babyskydd tillsammans med bas som paketerbjudande
Maxi Cosi CabrioFix + Easyfixbas Black Grid

Maxi Cosi CabrioFix + Easyfixbas Black Grid

3695 kr
Maxi Cosi
Lagerstatus
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
8712930147299

Maxi Cosi Cabriofix, Black Grid, inkl EasyFix-bas

Paketpris innehållande; babyskyddet Maxi Cosi Cabriofix + EasyFix bas för enklaste och säkraste montering i bilen. Basen kan monteras med bilens trepunktsbälte eller med isofixfäste.

Kombinationen bilbarnstol + bas är den säkraste lösningen för ditt barn. Önskas mer information kring de enskilda produkterna i detta paket - klicka er då in direkt på produkterna bredvid.

Maxi Cosi Cabriofix fick betyget 4/5 hos Bäst-i-test, läs mer nedan eller genom att klicka här

"Maxi-Cosi CabrioFix är ett av marknadens lättaste babyskydd. Den låga vikten gör att man gärna använder stolen till aktiviteter utanför bilen, som exempelvis mat- eller gungstol. Den går också att montera på ett stort antal barnvagnschassin. Stolen har en stilren funktionell design med mjuk och skön stoppning. En borttagbar kudde anpassar stolen till bebisars C-formade ryggar. Som medpassagerare är det faktiskt okej att sitta bredvid den här stolen då den är smal och inte har några vassa kanter som sticker ut åt sidan.

CabrioFix har trepunktebälte, men har precis samma säkerhetsklassning som stolar med fempunktsbälten. Axelvadderingen på bältet kan glida ner mot bältesspännet, det påverkar dock inte bekvämligheten för barnet. Klädseln är av hög kvalitet och är lätt att torka av, men desto krångligare att sätta tillbaka efter heltvätt. Vi var tvungna att läsa manualen för att lyckas. Suffletten är nätt och skärmar av omgivningen väl. Tyget prasslar inte och fästes med krokar i handtaget.

Basen har både ISOFIX och bältespännare som gör att den passar fler bilmodeller vilket förenklar utlåning till far- och morföräldrar. Både stol och bas har var sin ficka för medföljande manualer samt bra och tydliga färgindikatorer, här är Maxi-Cosi bäst i klassen. Knappen för att lossa axelbältet är en aning trög, och knappen för att lossa stolen från basen är dumt placerad då stora händer lätt slår i knogarna i toppen av stödbenet. Sammantaget är detta ett mycket bra babyskydd. Den är också en av marknadens mest populära modeller, och vi förstår varför." Bäst-i-test 2018

Läs mer
Läs mindre
Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste, Isofix fäste
Tillbehör till: Maxi Cosi CabrioFix + Easyfixbas Black Grid
Axkid SparkskyddLagerstatus
Bonus Kr
179 kr
249 kr
Diono Easy View bilspegel
Lagerstatus
Bonus Kr
219 kr
Andra köpte även: