X

Användarnamn


FRI FRAKT
Vid köp över 500 kr
MENY
Bonus
Thule Chariot Cross 2 Blue i gruppen Barnvagnar / Kategori / Joggingvagnar hos Köpbarnvagn.se (10202003)
Thule Chariot Cross 2 Blue
Thule Chariot Cross 2 Blue
Thule Chariot Cross 2 Blue
Thule Chariot Cross 2 Blue
Thule Chariot Cross 2 Blue
Thule Chariot Cross 2 Blue
Thule Chariot Cross 2 Blue
Thule Chariot Cross 2 Blue
Thule Chariot Cross 2 Blue
Thule Chariot Cross 2 Blue

Thule Chariot Cross 2 Blue

9995 kr / 7995 kr
Thule Chariot
Antal: 
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
10202003

Thule Chariot Cross 2, Blue inkl cykelset & promenadkit

Thule Chariot Cross är en multifunktionell barnvagn för den aktiva familjen som vill ha en riktigt snabb och lätt vagn i skogen och på fjället, men som också vill ha en smidig vardagsvagn, som är enkel att lasta i och ur din bil, och som tar sig fram överallt, i alla väglag. Säljes här som dubbelvagn med plats för ett eller två barn. Cykelset och barnvagnshjul (promenadkit) ingår.

Thule Chariot Cross är uppföljaren till Cougar-modellen med flera praktiska uppdateringar. Vagnen har försetts med ställbart styre för att passa föräldrar med olika längd, lutningsbart/delbart säte samt Thule VersaWing-system som gör det möjligt att snabbt och enkelt växlar mellan olika aktiviteter oavsett vilket kit som används.

Sittdelarna är helt vadderade och mycket bekväma att sitta i med löstagbara textilier som är enkla att rengöra. Praktiskt väderkapell som täcker hela framsidan och ett extra solskydd. Justerbart och delbart säte vilket innebär att sitsarna kan ha olika lutningar oberoende av varandra. Integrerat hjälmutrymme och 5-punktsbälte gör att barnen sitter säkert under färden.

Fotaktiverad parkeringsbroms som låser omedelbart. Ställbart handtag i knäled gör att styrets höjd enkelt kan anpassas till föräldrar med olika längd. Thule Click n’ Store med praktisk förvaring av tillbehörskit i vagnen för promenader, jogging och cykling när du växlar mellan olika aktiviteter.

Vagnen har extra stort lastutrymme bakom sätet, som kan packas undan och låsas fast för ökat löpstegsutrymme vid jogging. För optimal åk- och körkomfort är vagnen utrustad med justerbar bladfjädring som fångar upp stötar och ojämnheter i underlaget. 20-tums stora lufthjul bak med reflexermaterial på sidan gör den synlig även i mörker. Lätt att fälla ihop.

Thule Chariot Cross 2 möjliggör fyra olika aktiviteter; cykling (cykelset ingår), promenad (barnvagnshjul ingår), löpning (joggingset säljes separat) och längdskidåkning (skidset säljes separat).

- Vikt 14,5 kg
- Sitthöjd 68 cm
- Axelbredd 54 cm
- Viktkapacitet 45 kg
- Ökotex-certifierade tyger

Barnvagn/tillbehör:Träningsvagn
Däcktyp:Lufthjul
Färg:Blå
Mått hopfälld (BxHxD):76x37,5x85,5 cm
Se fler varor
Andra köpte även: