Vad är nytt på Britax Smile 3? Läs vår jämförelse med Britax Smile 2 här!
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY

BLOGG

Nya Britax Smile3
Britax Römer har utökat sitt Premium Line-sortiment med en uppdaterad version av Smile 2. Låt oss presentera Britax Smile III (Britax Smile 3)! Efter att ni läst vår jämförelse nedan är vi övertygade om att Smile 3 kommer vinna lika många tester, om inte fler, än sin föregångare Smile2.

Läs vår jämförelse mellan Britax Smile 3 vs. Britax Smile 2 här. Vi tar upp skillnaderna och ger vår recension av denna nya fräscha vagn. Vad är nytt på Britax Smile III?

Vagnen har ett mer exklusivt utseendeen och en rad förändringar som ger en mjukare körkänsla. Tekniskt så är det viktigaste att den nu uppfyller den allra senaste EU standarden för barnvagnar. Det innebär bl.a att den nu tål 22 kg i sittdelen och att framhjulen sitter bredare isär för ökad stabilitet och säkerhet.

Britax Smile II med bättre framhjul

Är det någon skillnad på att köra Britax Smile2 och Smile3?
Ja, tveklöst. Det har alltid varit en lättkörd vagn, men nu har den en mjukare körkänsla med behagligt gung. Detta tack vare att vagnen uppgraderats med en central fjädring och även fjädring på framhjulen. På den nya modellen sitter framhjulen bredare isär. Därför tar sig barnvagnen bättre fram på grusvägar och genom snö. Det här är en barnvagn som är mycket lättkörd och behaglig i alla lägen. Vi tycker att i kampen mellan Smile 2 vs. Smile 3 vinner Smile 3 alla ronder!

Nytt på sittdelen
Ryggstödet på sittdelen är förlängt med hela 6 cm! Det ger längre användningstid. Grenbandet är lätt att plocka loss och bygeln har en lite vidare design för att passa bra även när barnet blir större. Dessutom har liggläget blivit planare. Den långa suffletten är kvar från tidigare modeller. 

Nya liggdelen till Smile3

Nytt på liggdelen
Äntligen kan du ta lossinnetyget på liggdelen och tvätta det!  Dessutom  blir liggdelen  ännu mindre än förut när du fäller ihop den. Så praktiskt när du ska ut och resa med din barnvagn. Liggdelen har även fått minnesknappar för att underlätta när den ska tas av från chassit.

Britax Smile3 med exklusivt läderhandtag

Exklusiv barnvagn

Britax Smile III har handtag och frambåge klätt i leatherette. Tygerna har en matt yta och ger ett exklusivt utseende. Detaljer på chassit har slimmats ned och designats om för att ge en mer enhetlig och slank design. 

Britax Smile hopfälld Britax Smile mugghållare

Smarta uppdateringar
Behöver du en barnvagn som tar liten plats? Smile3 blir pytteliten hopfälld. Dessutom kan du förvara chassit stående. Handtaget har en skyddande knopp som gör att lädret på handtaget inte tar skada av att vila mot golvet. På chassit sitter fäste för mugghållare (tillbehör, ingår ej). Varukorgen har blivit mer lättåtkomlig. 
En anna smart detalsitter i framhjulens nav. Framhjulet är nu monterat med en skruv  istället för en nit. Det gör det mycket lättare att byta innerslang om du har oturen att få punktering.

Britax Smile framhjul

Pris och leverans
Vi räknar med att få in Britax Smile3 i månadsskiftet oktober/november 2019. Priset för ett duopaket, sittvagn och liggdel, kommer ligga på ca 9995 kr. För dig som vill kölpa den som sittvagn blir priset ca 7295 kr. Vi kommer även erbjuda olika barnvagnspaket med Britax Smile III tillsammans med Britax babyskydd så att du kan få ett komplett startkit för att rulla ditt barn i denna pärla direkt från födsel.Vill du veta mer?
Kontakta oss! Ring 054-525310 eller maila info@kopbarnvagn.se så får du svar på dina frågor! Eller skriv din fråga nedan som en kommentar till oss.
2019-09-10 @ 15:40:09
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden b9SfdM:
Kommentarer:
Fortsätt »