Garantivillkor Köpbarnvagn
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY

Garanti på produkterna

På de flesta produkter du kan köpa hos oss har du 1 års garanti. Garantitiden för tyger, knappar och dragkedjor är vanligtvis 6 månader.

Garantitiden kan dock variera mellan olika varumärken. Vi har listat några vanliga exempel nedan:

Bugaboo: 2+1 år (se villkor https://www.bugaboo.com/SE/sv_SE/bugaboo-warranty )
Britax: 6 månader
Cybex: 2 år 
Crescent: 6 månader
Emmaljunga: 1 år + Utökad garanti för Emmaljunga NXT: https://emmaljunga.com/sv/kundservice/garanti
Joolz: 2 år
Thule: 2 år + upp till 10 år https://www.thule.com/sv-se/se/about-thule/warranty
Baby Jogger: 1 år
STOKKE: 2 år. Utökad garanti för särskilda produkter. Läs mer: 

https://www.stokke.com/SWE/sv-se/customer-service/faq/faq-stokke-warranty/faq-stokke-warranty.html


För att ett fel ska kunna täckas av garantin så gäller det att skadan inte är orsakad av yttre åverkan, felanvändning på något sätt, eller normalt slitage. Förbrukningsvaror har ingen garanti. Exempel på förbrukningsvaror är barnvagnsdäck och innerslangar och batterier.Förlossningsgaranti

Vi erbjuder förlossningsgaranti på barnvagnar. Det innebär att om någonting skulle gå snett under graviditet eller förlossning så har man möjlighet att lämna tillbaka vagnen till oss och få pengarna tillbaka. Förlossningsgarantin gäller under graviditeten och fram till 14 dagar efter förlossningen. För att kunna lämna tillbaka vagnen och få hela summan återbetald så krävs det att vagnen returneras i oanvänt skick, förpackad på samma sätt som när den lämnades ut. Vi behöver även ett läkarintyg. Förlossningsgarantin gäller för barnvagnar och eventuella tillbehör som ingår i ett barnvagnspaket. Den gäller alltså inte för enskilda köp av tillbehör eller andra varor.