X

Användarnamn


Snabba leveranser och fri frakt (vid order över 1000kr)
MENY
Populära barnvagnar
BOZZ Elegant Kombi S 2015 Black
Mycket prisvärd kombivagn!Lagerstatus
Bonus
3495 kr
4995 kr
Bugaboo Buffalo Classic Grey Melange
13000 kr
Crescent Infinity Duo Navy 2016
Inklusive åkpåse!
Lagerstatus
Bonus
6495 kr
8990 kr
Nordic Crown Sporty Black Leatherett
Inklusive sufflett


Lagerstatus
Bonus
2395 kr
Följ oss på instagram: @kopbarnvagn
Populära bilbarnstolar
Britax Babyskydd Baby-Safe Plus SHR II, Wood Brown
1645 kr
1995 kr
Britax Kid II Crown Blue

Lagerstatus
Bonus100
1195 kr
1395 kr
Britax Max-Way Cosmos Black, Black Series
Inklusive tillbehörspaket
Lagerstatus
Bonus200
2795 kr
2995 kr
Graco Junior Sport Luxe inkl bas
1495 kr
2395 kr
Populär inredning
Populära leksaker
Kids Concept Flygplan Blå
Lagerstatus
Bonus
199 kr
Kids Concept Hammarbänk Grön
Lagerstatus
Bonus
199 kr
229 kr

Välkommen till KöpBarnvagn – din personliga babybutik

Hos oss på Köpbarnvagn hittar du allt du kan tänkas behöva till ditt lilla barn och även till dig som förälder: barnvagnar, bilbarnstolar, inredning till barnrum, leksaker, gravidprodukter och mycket mer. Vi är stolta över att vara den nätbutik som har Sveriges största sortiment av barnvagnar och barnvagnstillbehör.

Köpbarnvagn har både en fysisk butik och online butik. Fördelen för dig som kund är att vi kan kombinera näthandelns effektiva logistik och pressade priser med den kunskap om produkterna som bara en fysisk butik kan ge. På så sätt kan du köpa utvalda barnprodukter till fyndpriser och med snabba leveranser.

Barnvagnar

Vi har ett mycket brett utbud av barnvagnar av olika märken, modeller och prisklasser. Hos oss på Köpbarnvagn kan du hitta allt från den trendigaste och nättaste cityvagnen till den tåliga vagnen för alla lägen. Vi har även sulkys, joggingvagnar, barnvagnstillbehör (skötväskor, åkpåsar, regnskydd, mm). Du kan även hitta en hel del reservdelar till barnvagnar hos oss.

Bilbarnstolar

Inget är så viktigt som barnens säkerhet. Hos oss hittar du bara säkra, testade och godkända bilbarnstolar. Ditt barn behöver bilstol från den första färden från BB till det är ca 9 år (135 cm). Vi har babyskydd (+0 år), bakåtvända bilbarnstolar (upp till 25 kg) och framåtvända bilbarnstolar (bältesstolar) till bra priser och med snabb leverans.

Barnrum

Här hittar du allt du behöver till barnrummet: spjälsängar, skötbord, påslakanset, skötbäddar och mycket mer. Här finns även all typ av inredning till barnrummet du kan tänkas behöva: förvaring, stolar, bord, vimplar, lampor, posters och mycket annat som är fint och praktiskt för ett litet barn.

Baby & Barn

Här hittar du allt smått och gott som behövs för att ta hand om ett litet barn: filtar, blöjhinkar, nappar, badbaljor, pottor, termometrar, matstolar, med mer.
Vi har även leksaker som passar till barn från nyfödd upp till ca 4 år: snuttefiltar, nallar, speldosor, babygym, skallror, sängmobiler, vagnsleksaker, böcker, leksaksmat och mycket mer. Om du letar födelsedagspresent, julklapp eller doppresent så hittar du det hos oss.

Förälder

Här hittar du produkter till dig som förälder: för gravida, till amning, bärselar, bärsjalar och annat som är bra att ha. Här finns även produkter för dig som vill cykla med ditt barn: cykelstolar, cykelhjälmar och cykelvagnar.

Fynda

Sugen på ett riktigt fynd? Då har du hittat rätt. Här finns varor som vi rensar från lagret och du kan köpa till riktiga vrakpriser. Fortfarande med garanti och ångerrätt så klart.