Axkid Connect Säkerhetsdyna i gruppen Bilbarnstolar / Varumärke / Axkid / Tillbehör hos Köpbarnvagn (804916)
Axkid Connect Säkerhetsdyna
Axkid Connect Säkerhetsdyna
Axkid Connect Säkerhetsdyna

Axkid Connect Säkerhetsdyna

Axkid
995 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Axkid Connect säkerhetsdyna för babyskydd, bilbarnstol och bältesstol/kudde

  Axkid Connect är en säkerhetsdyna som är designad för att rädda liv genom att skydda barn från överhettning och från att bli kvarglömda i bilen. Dynan underlättar för dig som förälder samtidigt som den säkerställer att ditt barn sitter säkert i bilstolen.

  Överhettning i bilen är vanligare än man tror och varje år inträffar det incidenter där barn drabbas av värmeslag på grund av att dom blivit lämnade utan tillsyn i varma bilar. Med sina känsliga (integrerade) sensorer hjälper säkerhetsdynan dig som förälder att vara nära ditt barn under hela bilresan och upptäcka omständigheter som inte är säkra för barnet.  

  Axkid Connect är en supertunn säkerhetsdyna som placeras i ditt barns bilstol. Den är bekväm för ditt barn, lätt för dig att använda och går smidigt att växla mellan olika bilbarnstolar. Eftersom den passar alla olika typer av babyskydd, bilbarnstolar och bältesstolar som finns på marknaden kan den användas under en längre tid och även delas med andra.  

  Säkerhetsdynan Axkid Connect meddelar när det är dags för dig och ditt barn att ta en paus. Den är tidsinställd enligt Axkids rekommendationer på 45 min minuter för babyskydd och 90 minuter för bilbarnstol respektive bältesstol. Säkerhetsdynan varnar också när temperaturen i bilen är för hög och bör justeras. 

  Värmeutvecklingen i bilen under varma dagar går snabbare än man tror och tyvärr förekommer det olyckor med kvarglömda barn. Med hjälp av Axkid Connects temperaturvarning minimerar du risken för överhettning. Du får även en notifikation om du lämnar bilen och ditt barn sitter ensamt kvar i bilstolen. Axkid Connect reducerar därmed risken att ditt barn blir överhettat och säkerställer ditt barns välmående under hela bilresan. 

  Du ansluter enkelt säkerhetdynan till din mobiltelefon via Bluetooth med Axkid Connect-appen. Ladda ner och installera appen Axkid Connect utan kostnad på din mobiltelefon. Via Axkid Connect–appen får du tillgång till manual, produktbeskrivning och installationsfilm vilket även underlättar vid installationen av din Axkid bilbarnstol.  

  - Varnar om något inte är säkert för ditt barn; när temperaturen i bilen bör justeras, när ditt barn suttit i bilstolen för länge eller om ditt barn sitter ensamt kvar i bilen 
  - Passar med alla olika typer av babyskydd, bilbarnstolar och bältesstolar   
  - Ansluts enkelt via Bluetooth till din mobiltelefon  
  - Ett smart verktyg för dig som förälder och en extra säkerhet för ditt barn 
  - Integrerad med Axkid Connect-appen för enkel åtkomst till manual, produktbeskrivning och installationsfilm. Finns tillgängligt för både Android och iOS. 

 • Egenskaper
 • Färg: Svart
 • Specifikationer
 • Artnr: 804916

Se fler varor

Axkid Sparkskydd
299 kr
Köp
Info
Axkid One 2 Tar
Flerfaldig testvinnare!
7990 kr
Köp
Info

Andra köpte även

Logga in