Axkid Grand Tour Multivagn 3in1 i gruppen Barnvagnar / Barnvagnstyp / Joggingvagnar hos Köpbarnvagn (31000016)
Axkid Grand Tour Multivagn 3in1
Axkid Grand Tour Multivagn 3in1
Axkid Grand Tour Multivagn 3in1

Axkid Grand Tour Multivagn 3in1

Axkid
8495 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Axkid Grand Tour Multi 3in1, Syskonvagn

  Grand Tour är en mångsidig och pålitlig syskonvagn som möter hela familjens transportbehov. Ni kan använda den både som cykelvagn, joggingvagn och som vanlig barnvagn på era promenader. Oavsett vilka äventyr ni ger er ut på kan ni vara säkra att den här allsidiga vagnen blir en trogen och flexibel följeslagare.

  Med gott om utrymme för två barn och en sits som klarar en vikt på 22 kg per säte kan ni uppleva friheten i vardagen. Vill ni ta en cykeltur så går det smidigt och snabbt och spänna fast vagnen efter din cykel och känner ni i stället för en promenad till parken så klickar ni enkelt fast promenadhjulen. Det tar bara ett par sekunder att modifiera vagnen utefter hur era behov ser ut just för dagen.

  Denna vagn kan även användas som springvagn. Innan du kastar dig ut på motionsrundan monterar du enkelt fast ett löphjul (köps separat som tillbehör) och medan du springer sitter barnen bekvämt och säkert i denna mysiga vagn. Dämpningen är generös och handtaget är ställbart och erbjuder en körkänsla i toppklass.

  För god säkerhet och förbättrad synlighet är vagnen designad med en flagga, strategiskt placerade reflexmaterial och logotyper för att synas riktigt bra både i dagsljus, vid användning i trafik samt under mörkare dagar. Den magnetiska selen ger en säker och problemfri fastspänning, vilket håller dina små bekväma och tryggt på sin plats.

  Vagnen är utrustad med en pålitlig parkeringsbroms, vilket säkerställer att vagnen står stabilt på plats när den är parkerad.

  Med hjälp av det ergonomiska och justerbara handtaget kan du anpassa höjden för en bekväm grepposition och det justerbara fjädringssystemet garanterar en jämn och stötfri användning. Perfekt för att garantera en bekväm användning för dig och dina små. För att göra det ännu bekvämare kan sätena lutas eller vinklas i viloläge, vilket ger ultimat komfort för dina små när det är dags att vila.

  Ut på äventyr i alla väder

  Med bra kvalité och byggd för att stå emot oförutsägbara väderförhållanden har denna vagn en vattenpelare på 8000 samt förstärkta dragkedjor mot väta. För varmare sommardagar har Axkid Grand Tour smarta luftsystem som säkerställer optimal ventilation för att hålla dina barn svala och nöjda när de sitter i vagnen.

  Rymliga förvaringsutrymmen på 60 liter ger gott om plats för allt ni kan tänkas vilja ha med er. Det finns en separat ficka med dragkedja där du kan ha dina värdesaker och när ni vill ta med vagnen i bilen fäller ni enkelt ihop den för smidig placering i bagageutrymmet. 

  Egenskaper

  -Maxvikt per sits: 22 kg
  -Maxvikt vagn: 45 kg
  -Godkänd längd på barnet: 111 cm
  -Mått: bredd 80 cm, höjd 91 cm, djup 143 cm
  -Vikt: 18,8 kg
  -Färg: svart
  -Medföljer flagga, promenadhjul och cykelarm. Joggingkit köps till separat.

 • Egenskaper
 • Barnvagnstyp/Tillbehör: Syskonvagn , Träningsvagn
  Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
  Mått uppfälld: 80x91x143
  Vändbar sittdel: Nej
  Vikt: 18,8 kg kg
  Handtag: Knäled
  Maxvikt: 45 kg kg , 45 kg kg
  Färg: Svart
 • Specifikationer
 • Artnr: 31000016

Se fler varor

Axkid One 2 Tar
Deal
Flerfaldig testvinnare!
6390 kr
7990 kr
Köp
Info
Axkid Minikid 4 Granite Melange
Deal
5189 kr
6499 kr
Köp
Info
Axkid Movekid Granite (Grå)
Deal
Plustestad, till 36 kg
3999 kr
4249 kr
Köp
Info
Logga in