Axkid Nextkid Cloud Grey / Ljusgrå i gruppen Bilbarnstolar / Bilstolstyp / Bältesstolar 4-12 år hos Köpbarnvagn (27060190)
Axkid Nextkid Cloud Grey
Axkid Nextkid Cloud Grey / Ljusgrå
Axkid Nextkid Cloud Grey / Ljusgrå
Axkid Nextkid Cloud Grey / Ljusgrå

Axkid Nextkid Cloud Grey / Ljusgrå

Axkid
Lång rygg & expanderade sidor
2495 kr
 
Lagerstatus:  Slutsåld
 • Produktbeskrivning
 • Axkid Nextkid Cloud Grey/ Ljusgrå

  Axkid Nextkid i grå är en säker, anpassningsbar och bekväm bältesstol med hög rygg, designad för att växa med ditt barn och att passa in i din bil. Med sina expanderbara sidovingar i fyra olika steg, justerbart nackstöd och mjuk premiumtextil ger den maximal komfort, ventilation och säkerhet för barn upp till 150 cm. Det här är inte bara en av de säkraste bältesstolarna på marknaden, den är också väldigt bekväm för ditt barn.

  Designad i Sverige & godkänd enligt den senaste säkerhetsförordningen

  Med svensk säkerhetsstandard som högsta prioritet i kombination med sin anpassningsförmåga är den här stolen i en egen klass! Den har expanderbara sidovingar som ger extra utrymme och anpassar sig till ditt barns tillväxt över tiden. Den generösa längden på ryggstödet går att justera i höjd så att barnet verkligen kan växa med stolen. 8 nackstödspositioner säkerställer samtidigt en perfekt passform för ditt barn, oavsett ålder och storlek.

  Designen är kompakt, så pass att du med enkelhet kan ha tre likadana bredvid varandra i baksätet. Perfekt för familjer med flera barn!

  Stolen har ISOFIX-fästen för att säkerställa en snabb och säker installation. Den kan göras på bara några sekunder och ISOFIX-armarna fälls ut automatiskt. När stolen väl är installerad kan du slappna av under varje biltur i vetskap om att bältesstolen sitter som den ska.

  Stolens bältesdragning är utformad för att hålla bältet i rätt position, vilket är väldigt viktigt för att säkerställa korrekt position över ditt barns bäcken. På stolen finns även en guide som styr säkerhetsbältet och förhindrar att det glider av axeln.

  Med hjälp av Sleep Well System kan du justera bältesstolens vinkling i fyra olika lägen för optimal komfort även när det är dags för en tupplur.

  Egenskaper

  - Godkänd enligt R129-förordningen – och designad för växande barn
  - Flexibel och anpassningsbar design med justerbara sidovingar för enkel anpassning
  - Snabb installation: Säkert ISOFIX-system för snabb installation.
  - Sleep Well System: 4 lutningslägen och flexibel ryggvinkel för perfekt passform för ditt barn och din bil.
  - Hög komfort: Mjuk premiumtextil och ventilation i bilbarnstolens skalstruktur och textil som håller ditt barn svalt

   

  För oss på Köpbarnvagn kommer säkerheten alltid först. Våra bilbarnstolar erbjuder maximal säkerhet då de genomgått upprepade avancerade tester, vilka säkerställer att barn skyddas vid en olycka.Tänk på att enligt lagen måste alla barn som reser i bil använda en bilstol tills de är 12 år eller minst 135 cm långa, beroende på vilket som kommer först. För maximal säkerhet ska barnet sitta kvar bakåtvänt så länge som möjligt innan ni byter till en framåtvänd bältesstol.Om du är osäker på om denna stol är lämplig för ditt barn, kontakta oss gärna eller läs vår bilstolsguide.

 • Egenskaper
 • Färg: Grå
  Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste , Isofix fäste
  Bilstolstyp: Framåtvänd bältesstol
 • Specifikationer
 • Artnr: 27060190

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även

Axkid Nextkid Granite Melange/ Grå
Deal
Lång rygg & expanderade sidor
1996 kr
2495 kr
Köp
Info
Logga in