Babblarna Barnbok - Natti Natti Babblarna | Läsböcker - Böcker
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Babblarna Barnbok - Natti Natti Babblarna i gruppen Leksaker / Leksaker från 1 år / Böcker, CD & DVD / Läsböcker hos Köpbarnvagn (9789187465628)
Babblarna Barnbok - Natti Natti Babblarna
Babblarna Barnbok - Natti Natti Babblarna
Babblarna Barnbok - Natti Natti Babblarna

Babblarna Barnbok - Natti Natti Babblarna

129 kr
Babblarna
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
9789187465628

Natti Natti Babblarna

Rolig och utvecklande barnbok från Babblarnas värld. Kom lilla du, kudden väntar. Det är kväll och dags att sluta läsa, leka, klättra och busa. Babblarna kryper ner i sängen en efter en, och barnet hjälper till att natta dem. Texten i boken baseras på Babblarnas vaggvisa, så det går också bra att sjunga bokens text om man vill.

Babblarnas nattningsritual ger plats för barnet att gissa, fylla i och att själv natta figurerna. Sen är det dags att somna själv också förstås. Natti natti, god natt och sov gott. I bokens sista uppslag finns det teckenillustrationer så att man lätt kan lära sig att läsa boken med tecken också.

Babblarna är färgglada små figurer som kommit för att göra språkutvecklingen till ett spännande och lekfullt äventyr. Man pratar sitt egen språk som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna och härma, tränar barnet effektivt sin förmåga att använda betoningar och melodi i språket.

- 44 st sidor
- Mått 20 x 20 cm
- Åldersgrupp 1-3 år

Läs mer
Läs mindre
Andra köpte även: