BabyBjörn Barnpall Grå i gruppen Barn & Förälder / Omvårdnad & Hygien / Pottor & toasitsar hos Köpbarnvagn (7317680612250)
BabyBjörn Barnpall Grå

BabyBjörn Barnpall Grå

BabyBjörn
279 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-3 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • BabyBjörn Stadig Pall, Grå

  BabyBjörns stadiga pall gör det enkelt för ditt barn att själv nå upp till toasitsen eller handfatet. Den halksäkra ovansidan ger bra fotfäste och gummilisten på undersidan ser till att den står stadigt på golvet.
  Halksäker ovanpå och under: Barnpallen har en halksäker gummimatta på ovansidan där ditt barn står säkert även om fötterna är blöta. Gummilisten på undersidan av pallen håller den stadig mot golvet även när ditt barn rör på sig. Pallens form gör den stabil och förhindrar att den tippar oberoende av var på pallen barnet står.
  Väger lite och är lätt att flytta runt: Pallen väger lite och det är lätt för ditt barn att hämta och ställa undan. Formen gör att den är enkel att greppa tag i och flytta runt i hemmet och den tar upp liten plats.
  Lätt att hålla ren: Barnpallen är lätt att hålla ren. Torka av eller skölj under rinnande vatten så är den snart redo att användas igen. Pallens runda former gör det enkelt att komma åt att rengöra överallt.
  Testade och säkra material: Alla badrumsprodukter från BABYBJöRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd.

  Vikt: 550 gram
  Mått: 35 x 24 x 15 cm
  Material: Tillverkad av återvinningsbar polypropen (PP). - BPA-fri plast
  Skötsel: Lätt att torka av med en fuktig trasa eller skölja under rinnande vatten

 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Artnr: 7317680612250

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in