BabyBjörn Pottstol Svart
 BabyBjörn Pottstol Svart
BabyBjörn Pottstol Svart
BabyBjörn Pottstol Svart
BabyBjörn Pottstol Svart

BabyBjörn Pottstol Svart

BabyBjörn
419 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • BabyBjörn Pottstol Svart

  Babybjörn Pottstol är en rejäl och ergonomisk potta med mjuka former, högt ryggstöd och sköna armstöd för att ditt barn ska sitta bekvämt. Den är enkel att tömma och rengöra och står stadigt på golvet även om ditt barn rör på sig.

  Rejäl och bekväm:
  Ibland behöver man sitta lite längre på pottan och just därför är pottstolen rejäl och ergonomisk med mjuka former för att vara så bekväm som möjligt för ditt barn. Den har ett högt ryggstöd och armstöd för att göra den extra skön så att ditt barn kan luta sig tillbaka och slappna av.

  Genomtänkt design:
  Innerpottans kanter är rundade utåt för att minimera risken för små nyp i huden och pottstolen har inga vassa kanter. Pottan lämnar gott om utrymme för benen vilket underlättar att sätta sig ner och ställa sig upp. Gummilisten på undersidan får den att stå stadigt på golvet så att den inte glider omkring.

  Lätt att hålla ren:
  Pottstolens stänkskydd ser till att inget hamnar utanför pottan och den löstagbara innerpottan är enkel att tömma och rengöra. Lyft bara ur den i det praktiska handtaget under stänkskyddet, töm och torka av eller skölj under rinnande vatten. Inner- och ytterpottans ytor är släta och har inga hörn eller skarvar där smuts kan fastna.

  Testade och säkra material:
  Alla köks- och badrumsprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd.

  Ålder: Toalett- och potträning är mycket individuellt och det är därför svårt att rekommendera en viss ålder. Pottstolen kan användas när barnet känner sig redo.

 • Egenskaper
 • Färg: Svart
 • Specifikationer
 • Artnr: 055256

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in