BabyBjörn Resesäng Light Silver i gruppen Barn & Förälder / Förälder / Resa med barn / Resesängar hos Köpbarnvagn (040248)
BabyBjörn Resesäng Light Silver

BabyBjörn Resesäng Light Silver

BabyBjörn
Väger endast 6 kg
2695 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-3 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • BabyBjörn Resesäng Silver

  I den här stilrena, grå resesängen kan du bädda för en god natts sömn åt ditt barn, oavsett om ni är hemma eller på resande fot. En skön madrass gör den till mysig sovplats anpassad från nyfödd och sen fram tills barnet är ca 3 år. Här kan du vara säker på att barnet ligger tryggt och säkert. Med hjälp av nätpanelen på sidorna kan du alltid ha uppsikt över barnet när det sover och se när det vaknar. Samtidigt ger de skyddande väggarna god ventilation så att barnet har det svalt även under de varmare nätterna.

  Light fälls upp på nolltid i en enda rörelse och går alltså snabbt att montera. För enkelhetens skull har den heller inga lösa delar som behöver skruvas fast. En inbyggd bottenplatta gör att sängen står stadigt och eftersom den bara väger 6 kg är den lätt att flytta runt både uppfälld på övernattningen eller i den medföljande väskan när ni är på resa. Textilierna i OEKO-TEX är enkla att ta av och kan tvättas i maskinen på 40 grader.

  Sängen uppfyller säkerhetsstandarden för resesängar och nationella brandskyddskrav vilket betyder att du kan vara säker på att bekvämlighet, trygghet och säkerhet står i fokus när det blir dags för ditt barn att sova.

  Egenskaper
  - Resesängen uppfyller säkerhetsstandarden EN 716 för resesängar och nationella brandskyddskrav.
  - Vikt: 6 kg (inklusive förvaringsväska)
  - Mått: Madrass: 60x105x3 cm, Uppställd: 82x112x64 cm. Hopfälld i förvaringsväska: 49x60x14 cm 
  - Tvättråd: Resesängens tyg är enkelt att ta av och går bra att tvätta i maskin i 40 grader. Resesängen bör vara uppfälld när tyget sätts på igen. När tyget är på, sätt fast fotpluggarna och drag därefter upp dragkedjorna. Tvätta gärna med milda, miljöcertifierade tvättmedel och var noga med att använda rätt dosering. Torktumla inte, eftersom det försämrar tygets kvalitét. Madrassöverdraget går att tvätta i maskin i 60 grader och kan torktumlas.
  - OEKO-TEX Standard 100, klass 1-certifierad
  - Resesängen uppfyller säkerhetsstandarden EN 716 för resesängar och nationella brandskyddskrav


  Material
  Sängtyg: 100% polyester
  Madrasskydd: 70% polyester, 30% bomull
  Madrass: 100 % polyeterskum (26kg/m3)
  Sängstomme: Lackad stål

 • Egenskaper
 • Mått liggdel: 105x60x3 cm
  Mått uppfälld: 82x112x64
  Vikt: 6 kg
  Maxvikt: Det finns ingen övre viktgräns kg
  Mått hopfälld (BxHxD): 49x60x14 cm
  Färg: Silver
 • Specifikationer
 • Artnr: 040248

Se fler varor

Andra köpte även

BabyBjörn Resesäng Light Black
Väger endast 6 kg
2695 kr
Köp
Info
Logga in