Skötsel och omvårdnad för nyfödda och barn

Att sköta om en liten nyfödd på bästa sätt kräver bra produkter. När du skapar en skötplats för ditt barn kan det vara bra att tänka på att omgivningen ska vara enkel att hålla ren och den får gärna vara varm och utan drag för att få till extra mysiga stunder under blöjbytena. Med ett komplett skötbord kan du enkelt placera skötplatsen i hemmet och lådorna förvarar smart allting inom räckhåll. En skötbädd av mjukt yttertyg är skönt mot babyns hud, men välj gärna en som är enkel att tvätta av. En bra skötbädd har en rejäl och stabil ytterkant för att förhindra att barnet ramlar ut på sidorna (lämna dock aldrig barnet utan uppsikt). När det är dags för barn finner du här både insatser att lägga i ett badkar, portabla och vikbara badbaljor samt mysiga handdukar som du kan svepa din lille i efter en badstund. 

Här har vi samlat allt som du behöver för att sköta om din baby: ett stabilt skötbord, en säker och praktisk skötbädd, tvättservetter, badbalja och badstöd, mjuk babyfilt, nappar, termometer för barn och mycket mer. Vi väljer nogrannt ut våra produkter och du hittar ekologiska, hållbara och allergivänliga alternativ som passar allt från en nyfödd bebis till barn i ca 5 års ålder. 

I vilken ålder det är dags att gå ifrån blöja och påbörja potträning är alltid svårt att ange eftersom det är individuellt från barn till barn. Vissa barn vill kanske själva slippa blöjan medan andra barn behöver ha blöja extra länge på grund av underutvecklad kissblåsa. Ja behoven hos barn och föräldrar ser helt olika ut. Därför säger vi alltid att varje familj utgår ifrån sina egna behov. Vi har pottor som passar från att ditt barn kan sitta upp själv till att de kan klättra upp på toan och med hjälp av en toalettring för barn kan gå på "stora toaletten" helt själva (men att torka när hen är "fääääärdig" får man ju såklart hjälpa till med wink)
Visar 1-32 av 294 artiklar
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Kategori
Badbaljor & badtillbehör
Blöjhinkar & refiller
Filtar
Nappar & napphållare
Omvårdnad
Omvårdnad baby
Pottor & toasitsar
Skötbäddar
Skötbord
Snuttefiltar
Visa merVisa mindre
Varumärke
Angel of Sweden
Babblarna
BabyBjörn
BabyDan
BabyOno
BIBS
Bugaboo
By Baby Bubbles
CarloBaby
Coracor
Done by Deer
Dooky
Elodie Details
Funkybox
Geggamoja
Hoppa
Inovi
Jollein
Kaxholmen
Kids Concept
Klippans yllefabrik
Libero
Littleheart
Maltex
minime
Munchkin
Mushie
My Carry Potty
Nature Zoo of Denmark
NG Baby
NUK
Övriga
Playgro
Potette Plus
Rotho Babydesign
Skip Hop
Sophie la girafe
Spacebabies
STOKKE
Studio Circus
Summerville
Swimpy
Teddykompaniet
Tommee Tippee
Troll
Vinter & Bloom
WWF
Zoggs
Zunblock
Visa merVisa mindre
Rensa filter Stäng och visa produkterna
1  2  3  4  5  6  7  8  ..10  Nästa »  |  Visa alla
Logga in