Skötsel och omvårdnad för nyfödda och barn

Att sköta om en liten nyfödd på bästa sätt kräver bra produkter. När du skapar en skötplats för ditt barn kan det vara bra att tänka på att omgivningen ska vara enkel att hålla ren och den får gärna vara varm och utan drag för att få till extra mysiga stunder under blöjbytena. Med ett komplett skötbord kan du enkelt placera skötplatsen i hemmet och lådorna förvarar smart allting inom räckhåll. En skötbädd av mjukt yttertyg är skönt mot babyns hud, men välj gärna en som är enkel att tvätta av. En bra skötbädd har en rejäl och stabil ytterkant för att förhindra att barnet ramlar ut på sidorna (lämna dock aldrig barnet utan uppsikt). När det är dags för barn finner du här både insatser att lägga i ett badkar, portabla och vikbara badbaljor samt mysiga handdukar som du kan svepa din lille i efter en badstund. 

Här har vi samlat allt som du behöver för att sköta om din baby: ett stabilt skötbord, en säker och praktisk skötbädd, tvättservetter, badbalja och badstöd, mjuk babyfilt, nappar, termometer för barn och mycket mer. Vi väljer nogrannt ut våra produkter och du hittar ekologiska, hållbara och allergivänliga alternativ som passar allt från en nyfödd bebis till barn i ca 5 års ålder. 

I vilken ålder det är dags att gå ifrån blöja och påbörja potträning är alltid svårt att ange eftersom det är individuellt från barn till barn. Vissa barn vill kanske själva slippa blöjan medan andra barn behöver ha blöja extra länge på grund av underutvecklad kissblåsa. Ja behoven hos barn och föräldrar ser helt olika ut. Därför säger vi alltid att varje familj utgår ifrån sina egna behov. Vi har pottor som passar från att ditt barn kan sitta upp själv till att de kan klättra upp på toan och med hjälp av en toalettring för barn kan gå på "stora toaletten" helt själva.
Visar 1-32 av 327 artiklar
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Kategori
Badbaljor & badtillbehör
Blöjhinkar & refiller
Filtar & snuttefiltar
Nappar & napphållare
Omvårdnad
Pottor & toasitsar
Skötbord & skötbäddar
Visa merVisa mindre
Varumärke
2B Baby
BabyBjörn
BabyDan
BabyOno
Bestway
BIBS
By Baby Bubbles
Candide
CarloBaby
Coracor
DOBI
Dooky
Doomoo
EasyGrow
Elodie Details
Fresh Kid
Funkybox
Geggamoja
Hoppa
Jabadabado
Jollein
Kaxholmen
Klippans yllefabrik
Done by Deer
UBBI
Libero
Magic
Maltex
Maxi-Cosi
Mini Dreams
minime
Munchkin
My Carry Potty
NG Baby
NUK
OK Baby
Övriga
Playgro
Potette Plus
Rotho Babydesign
Skip Hop
Sophie la girafe
STOKKE
Summerville
Teddykompaniet
Tommee Tippee
Troll
Vinter & Bloom
WaterWipes
WWF
Zazu
Visa merVisa mindre
Rensa filter Stäng och visa produkterna
Magic blöjhink Vit
Inga specialpåsar
799 kr
Babydesign Badstöd Top Trend Rosa
Deal
Sangenic Blöjhink Twist & Click Vit
Marknadens mest luktfria blöjhink!
249 kr
Köp
Info
Korbell Blöjhink
Refill ingår!
379 kr
Köp
Info
1  2  3  4  5  6  7  8  ..11 Nästa »
Logga in