Barnvagnar

I vårt handplockade sortiment av barnvagnar hittar du den barnvagn som passar just dig och ditt barn bäst. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsvagnar vilket gör att ni tillsammans med hjälp av vår expertis skräddarsyr en lösning som är säker, bekväm och får till ett skönt rull på promenaderna.

Känn dig trygg med att vi och alternativen från våra välkända leverantörer så som Emmaljunga, Bugaboo, Cybex och Crescent ledsagar dig rätt i djungeln av olika douvagnar med tillhörande ligg- och sittdel, rese- och sulkyvagnar samt flertalet syskonvagnar. För extra bekvämlighet och för just era särskilda behov erbjuder vi och våra leverantörer även vagntillbehör för att er upplevelse ska bli perfekt och funktionell. Mugghållare, ståbräda, skötväska eller en värmande åkpåse? Hos oss är möjligheterna oändliga och vår kunniga personal finns här för att guida er rätt i barnvagnsdjungeln.

Det finns en uppsjö av barnvagnar och att välja rätt alternativ kan kännas svårt. Det är dock värdefullt att investera tid i att fundera kring vilken typ av funktionalitet du vill få ut av vagnen vid användning. Hur ser just din vardag ut? Kommer du röra dig mycket i affärer och i city eller bor du på landet och vill gå skogspromenader varje dag? Olika vagnar är anpassade för olika typer av underlag. Det är ofta stor skillnad i dämpning och svängbarhet av hjul på en terrängvagn och en vagn som är anpassad för stadsturer.

Vidare känns vagnar givetvis även lättare att köra när de är tomma. För att testa på er reella körkänsla av vagn kan det därför vara till fördel att provköra vagnen med lite tyngd i. Ta med barnet till vår butik eller, om barnet inte är fött än låna en av våra dockor med realistisk vikt för en provrunda av vagnen. Är ni fler som kommer att köra vagnen är det viktigt att testa så att ni kan ta ut er steglängd vid körning samtidigt som en vagn med justerbart handtag är en god idé för individuell komfort.

Gör en prioritetslista som hjälp inför köpet. Den blir en god hjälp till att samla tankarna kring vad som är viktigt för just dig. Läs gärna vår barnvagnsguide och framför allt: kom in eller kontakta oss så hjälper vi till att hitta en vagn som är designad utefter dina önskemål.

Även en billig barnvagn kan vara säker

Det finns många saker som skiljer sig åt mellan barnvagnar. Design, funktionalitet, sittutrymme och inte minst prisbilden. Under 20 års tid har vi samlat kunskap för att kunna erbjuda dig trygga köp anpassat efter din budget. Priset avspeglar vagnens materialval och bekvämlighetsfunktioner. I Köp Barnvagns vagnsortiment är alla produkter säkerhetstestade för att erbjuda en trygg körning och du gör aldrig avkall på säkerhet, oavsett vilken vagn du väljer.

Bäst i test barnvagnar

På internet hittar man otaliga tester av barnvagnar.

Dessa tester prövar vagnarnas egenskaper och du får en jämförelse mellan mått och vikt på de olika modellerna. Testet går igenom vagnens köregenskap och möjligheter till lätt manövrering, där Bugaboo Fox 3 visat goda resultat och står som klar vinnare i premiumtestet 2023. Den centrala detaljen kring god stötdämpning är även det något som testas. En välfungerande dämpning underlättar vid körning på mindre plant underlag. Emmaljunga NXT90 har fått höga testbetyg både för promenader i terräng och vid smidig körning i stadsmiljö i och med sin robusta fyrhjulsdämpning och sina svängbara hjul fram. Hopfällning av barnvagnen är en del av test där både modellerna Bugaboo Fox 3 samt Cybex Priam landar på pallplats. Detta för sin snabba och smidiga enhandsfällning.

Vidare ger testerna en god klarhet kring bl.a rymlighet i sitt- och liggdel, varukorgens packutrymme samt vilken typ av hjul respektive vagn har. Du får en utförlig genomgång av marknadens populäraste vagnar och kan jämföra dessa med de krav du har på vagnen för en optimal körkänsla.

Lista på olika typer barnvagnar

Duovagnen har en liggdel och en sittdel som används med ett och samma chassi. Med hjälp av adaptrar kan du även fästa barnets första bilstol som heter babyskyddet på chassit. De första månaderna kommer barnet använda sin liggdel och babyskyddet men vårt tips är att lägga lite extra tid på de olika finesser och funktioner som sittdelen erbjuder. Detta eftersom bebisen och sittdelen kommer spendera betydligt mer av sin tid ihop under färd. Redan när barnet kan sitta stabilt, runt sex månader är det dags att byta från ligg- till sittdel och där av är det dessa funktioner ni kommer använda er av större del av er tid tillsammans med vagnen.

Kombivagnen kan användas både som ligg- och sittvagn med hjälp av en insats. Denna lyfts lätt ur vagnen, till och med när bebisen fortfarande ligger kvar och sover. Kombivagnar är ibland något avskalade i sin design så var uppmärksamma kring den funktionalitet vagnen erbjuder för att undvika eventuella avkall på, för er viktiga detaljer.

Syskonvagn kan man använda både som en tvillingvagn och till barn i spridd ålder. Den erbjuder två barn plats i samma chassi. De flesta modeller av denna vagnstyp har en design som gör att det ena barnet kan ligga ner i liggdelen som används till de allra yngsta bebisarna samtidigt som det andra barnet sitter upp. Ta reda på om syskonvagnen kan ha båda barnen vända mot dig om du vill det.  Om det äldre barnet är på gränsen rent åldersmässigt kan man också fundera över hur långa sträckor man tror att båda barnen kommer åka tillsammans. Eventuellt kan det kanske fungera lika bra med en ståbräda som komplement till en duovagn.

Sulkyvagn och resevagn har en något enklare och nättare design än den traditionella sittdelen som hör till en duovagn. Sulky- och resevagnar har som standard att erbjuda ett framåtvänt sittande men undantag dyker emellanåt upp på marknaden så vill ni kunna ha barnet vänt mot er ska ni leta efter en resevagn som erbjuder detta alternativ. Resevagnar är lätta att bära och fälls smidigt ihop, så de är ett perfekt komplement för utflykter och för promenad till förskolan. Ska man resa så är denna typ av vagn perfekt, flera olika resevagnar blir hopfällda så smidiga att de till och med kan tas med som handbagage på flygresan!

Oavsett vilken typ av vagn och modell du väljer så ser vi fram mot att få hjälpa dig att landa i rätt beslut!

Tänk på att regelbundet utföra service på din barnvagn så håller den längre. Se guide: Ta hand om din barnvagn. Vi tillhandahåller även reservdelar, både till äldre och nya barnvagnar.

Visar 1-32 av 1093 artiklar
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Kategori
Adapter till babyskydd
Barnvagnspaket
Duovagn
Mugghållare
Myggnät
Regnskydd
Reservdel
Sittdyna
Skötväska
Solskydd
Ståbräda
Sulky
Syskonvagn
Träningsvagn
Åkpåse
Visa merVisa mindre
Varumärke
2ME
AddBaby
Axkid
Babblarna
BabyDan
Babyzen
Bebeconfort
Borganäs
BOZZ
Bugaboo
Bumprider
Candide
CarloBaby
Crescent
CST
Cybex
Diono
Dooky
Doona
EasyGrow
Elodie Details
Emmaljunga
Fresh Kid
Funkybox
Inovi
Jabadabado
Joie
Jollein
Kaxholmen
Kinderkraft
Klippans yllefabrik
Done by Deer
Maxi-Cosi
Mini Dreams
Minniemonroe
NG Baby
Övriga
Playgro
Playshoes
Reer
Rondane
Skip Hop
Snöwalk
STOKKE
Tinkafu
Tiny Love
Tullsa
UPPABaby
Zazu
Visa merVisa mindre
Hjultyp
Swivelhjul (svängbara)
Visa merVisa mindre
Vändbar sittdel
Ja
Nej
Visa merVisa mindre
Färg
Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Multi
Rosa
Röd
Silver
Svart
Vit
Visa merVisa mindre
Pris
Rensa filter Stäng och visa produkterna
Bugaboo Butterfly Black/Midnight black
Deal
Resevagn, Bäst i test!
4242 kr
4242 kr
Köp
Info
Bugaboo Butterfly Black/Forest green
Deal
Resevagn, Bäst i test!
4246 kr
4995 kr
Köp
Info
Bugaboo Butterfly Black/Desert Taupe
Deal
Resevagn, Bäst i test!
4242 kr
4242 kr
Köp
Info
Bugaboo Parasoll+ Svart
Deal
545 kr
649 kr
Köp
Info
Bugaboo Fox 5 Black/Midnight Black
Bäst i test
14995 kr
Köp
Info
Fresh Kid Barnvagnsfläkt Svart
Till sängar, vagnar & skötbord
169 kr
Bugaboo Butterfly Black/Stormy blue
Resevagn, Bäst i test!
4995 kr
Cybex Priam Sittdel Sepia Black
Sittdel till Priam och e-Priam
2295 kr
Köp
Info
Cybex Priam Liggdel Lux Sepia Black
Liggdel for Priam och e-Priam
4495 kr
Köp
Info
Bugaboo Fox 5 Black/Forest Green
Bäst i test!
14990 kr
Köp
Info
Bugaboo Myggnät
Deal
281 kr
330 kr
Köp
Info
1  2  3  4  5  6  7  8  ..35 Nästa »
Logga in