Bugaboo barnvagnar & tillbehör

Bugaboo barnvagnar är designade för framtiden.

Sedan över 20 år tillbaka har Bugaboo med överlägsen komfort och ikonisk stil bidragit till att göra vardagen enklare och tryggare för föräldrar och barn världen över. Med varumärkets stora utbud av produkter och färger så kan du designa din helt unika Bugaboo Barnvagn. Köpbarnvagn erbjuder Bugaboo Fox 5, Donkey 5, Butterfly, Dragonfly och alla smarta Bugaboo tillbehör.

Bugaboo Fox 5 är en väldigt smidig, lätt och tålig barnvagn. Ett smart val för den aktiva familjen som söker det flexibla alternativet. Den innovativa designen gör Bugaboo Fox så lätt att du kan styra barnvagnen med fingertopparna! En oemotståndlig komfort med fokus på design som erbjuder en komfortabel tur oavsett vart du än går.

Bugaboo Fox 3 lanserades hösten 2021 i moderna färger med extra ventilation i liggdelen och med en förstärkt sele i sittdelen som gör det lättare än någonsin att spänna fast ditt barn. I början av 2023 kom Fox 5 ut på marknaden med sin smarta enhandsfällning och förlängningsbara sittdel. Textilierna är extra mjuka och vattenavvisande med ett matt och exklusivt utseende. Bugaboo Fox är en härlig kombination av tidigare Bugaboo barnvagnsmodeller med funktioner för både barn och förälder i fokus. Fox 5 är lätt att fälla (med bara en hand) och väger bara 12.2 kg komplett med sittdel på.

Köper du ett Bugaboo Barnvagnspaket så kan du fästa babyskyddet direkt på barnvagnen så att du slipper ta med dig liggdelen på kortare turer.

Bugaboo Donkey 5 är en vagn som gör dagarna lättare för föräldrarna med flera barn eller för familjen som växer. Det smarta med Buagboo Donkey 5 är att du kan använda barnvagnen som enkelvagn eller syskonvagn där barnen sitter sida vid sida. Det enda som behövs för att omvandla vagnen till syskonvagn är tre enkla knapptryck. Barnvagnen blir vid ihopfällning liten och kompakt och ni spar plats i både bilen och i hallen- en helt unik och sparsam syskonvagn! Med den smalaste bredden på 74 cm så passar Bugaboo Doneky 5 genom de flesta dörröppningar både som duo och som Twin. Som med alla Bugaboo barnvagnar så kan också Bugaboo Donkey göras helt unik och anpassad efter just er familj. Vagnen kan utrustas med många spännande tillbehör och du kan välja färger på både suffletter och sitt/liggdel.

Bugaboo Butterfly står som vinnare i premiumklassen som den bästa resevagnen! Den har vunnit för sin smidighet komfort och smarta funktioner. En sekund och en hand är det enda som behövs för att fälla ihop Bugaboo Butterfly.

Dragonfly är den helt nya modellen för vår/sommar 2023. Denna otroligt smarta barnvagn är lätt och har smidiga funktioner som hos en sulky, fast komplett utrustad och med härlig körkänsla som en duovagn. Den revolutionerande ihopfällningen tillåter dig till och med att fälla ihop liggdelen platt när den är monterad på vagnen. Så i ett par knyck har du alltså fällt ihop barnvagnen för nyfödd till ett platt paket som är lätt att transportera!

Vi har också ett komplett urval av Bugaboo tillbehör och reservdelar till din Bugaboo barnvagn. Hos oss hittar du Bugaboo Suffletter, parasoll, mugghållare, åkpåsar och mycket mer. Behöver du ett nytt däck till din Bugaboo? Vi har kompetta hjulpaket och många andra viktiga reservdelar.

Visar 1-32 av 265 artiklar
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Modell
Bugaboo Butterfly
Bugaboo Dragonfly
Bugaboo Fox 5
Bugaboo Taupe Collection
Bugaboo Donkey 5
Bugaboo tillbehör
Visa merVisa mindre
Färg
Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Rosa
Röd
Svart
Vit
Visa merVisa mindre
Pris
Barnvagnstyp/Tillbehör
Adapter till babyskydd
Barnvagnspaket
Duovagn
Mugghållare
Myggnät
Regnskydd
Reservdel
Sittdyna
Skötväska
Solskydd
Ståbräda
Sulky
Syskonvagn
Åkpåse
Visa merVisa mindre
Rensa filter Stäng och visa produkterna
Bugaboo Fox 5 Black/Midnight Black
Bäst i test
14995 kr
Köp
Info
Bugaboo Butterfly Black/Midnight black
Deal
Resevagn, Bäst i test!
4491 kr
4990 kr
Köp
Info
Bugaboo Butterfly Black/Desert Taupe
Deal
Resevagn, Bäst i test!
4491 kr
4491 kr
Köp
Info
Bugaboo Parasoll+ Svart
Deal
552 kr
649 kr
Köp
Info
Bugaboo Butterfly Black/Forest green
Deal
Resevagn, Bäst i test!
4496 kr
4995 kr
Köp
Info
Bugaboo Myggnät
Deal
281 kr
330 kr
Köp
Info
Bugaboo Fox 5 Black/Forest Green
Bäst i test!
14990 kr
Köp
Info
Bugaboo Donkey 5 Mono Black / Midnight Black
Deal
Bäst i Test 2024!
13596 kr
15995 kr
Köp
Info
Bugaboo Donkey 5 Twin Paket Komplett
Deal
Bäst i Test 2024!
24925 kr
29324 kr
Bugaboo Butterfly Black/Stormy blue
Deal
Resevagn, Bäst i test!
4496 kr
4995 kr
Köp
Info
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9 Nästa »
Logga in