Nya Bugaboo Fox 2 till paketpriser med bilstol

Stilsäkra och populära barnvagnar från Bugaboo

Nu kan du köpa NYA BUGABOO FOX 2
Nu är den här - nya uppdaterade Bugaboo Fox 2. Elegantare och mer lättkörd än någonsin, lätt men stark, smidig men tålig. Hos Köpbarnvagn kan du köpa nya Fox 2 med rabatt när du köper ett helt paket med bilstol, bilbas och adapter. Köp Bugaboo Fox2 redan nu! Tillgången är begränsad och efterfrågan enorm.

Vi har allt från Bugaboo! En Bugaboo barnvagn ger dig högsta kvalitet, stilren design och innovativ teknologi. Bugaboo Fox är en extremt smidig barnvagn, här hittar  du paketpris på Bugaboo Fox med bilbarnstol till bra pris!
Bugaboo Donkey 3är den unika syskonvagnen med ett flexibelt chassi som kan användas till ett eller två barn. Bugaboo Bee är en liten, smidig barnvagn med vändbar sittdel. Bugaboo Ant är den ultimata reservagnen! Liten som en kabinväska och med vändbar sittdel. 
V hari även fullt sortiment av Bugaboo tillbehör och reservdelar till äldre Bugaboo barnvagnar. Hos oss hittar du Bugaboo breezy solsufflett, parasoll, mugghållare, Bugaboo åkpåse och mycket mer. Behöver du ett nytt däck till din Bugaboo? Vi har stort lager av hjul och andra reservdelar till Bugaboo