Cybex barnvagn & tillbehör

Cybex barnvagn är utvecklad med finess & funktion

Stil möter innovation! Cybex barnvagnar är utvecklade med finess och har alla de funktioner du kan önska av en modern barnvagn. Deras stilrena chassin bjuder på en ändlös design utan skruvhål. Låsfunktionen är utrustad med memory-touch vilket gör att du enkelt fäller ihop din Cybex barnvagn med endast en hand. Hos oss hittar du både Cybex Priam och Cybex Talos S som är den nya smidiga terrängvagnen från Cybex. Båda Cybexvagnarna har en vändbar sittdel med högt sittläge som gör att du kommer närmare ditt barn.

Cybex barnvagn - Stil möter innovation!

Cybex barnvagnar är speciellt utvecklade med finess och har alla de funktioner du kan önska av en modern och lyxig barnvagn. Deras stilrena och moderna chassin bjuder på en ändlös design utan skruvhål. Låsfunktionen är utrustad med memory-touch vilket gör att du enkelt fäller ihop din Cybex barnvagn med enbart en hand medan du håller ditt barn i den andra. Här behöver du heller inte plocka av sittdelen som på många andra vagnar, du kan istället fälla ihop vagnen i ett stycke som förblir lika enkel att bära. Hos oss hittar du både Cybex Priam och Cybex Talos S som är den nya smidiga terrängvagnen från Cybex.

Cybex barnvagnar är anpassade för familjen

Båda Cybexvagnarna har en vändbar sittdel med högt sittläge som gör att du kommer mycket närmare ditt barn, och ditt barn kommer inte behöva lämna vagnen för att sitta tillräckligt högt upp vid bordet på restaurangen eller fiket. Barnvagnarna är speciellt anpassade för familjens alla behov, med punkteringsfria däck och låsbara framhjul så kommer ni tar er fram precis vart som helst. Smidigheten slutar inte där! Du kan enkelt förflytta barnet i sitt babyskydd från bilen direkt över till vagnchassit för att sedan rulla vidare.

Visar 1-32 av 80 artiklar
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Modell
Cybex Balios S
Cybex Gazelle S
Cybex Priam
Cybex e-Priam
Cybex Talos S
Eezy S Twist + 2
Tillbehör
Visa merVisa mindre
Färg
Blå
Brun
Grå
Rosa
Röd
Silver
Svart
Visa merVisa mindre
Rensa filter Stäng och visa produkterna
Cybex Priam Sittdel Plus Stardust Black 2022
Sittdel till Priam och e-Priam
2295 kr
Cybex Priam Liggdel Plus Stardust Black 2022
Liggdel till Priam och e-Priam
4495 kr
Cybex Priam Sittdel Deep Black 2022
Sittdel till Priam och e-Priam
2295 kr
Cybex Priam Duovagn 2022
Nya Cybex Priam!
16385 kr
Cybex Priam Liggdel Lux Deep Black 2022
Liggdel till Priam och e-Priam
4495 kr
Cybex Talos S 2in1, Aton 5, Adapter & Bas
REA
Paketpris! Finns i fler färger
8096 kr 8995 kr
Cybex Talos S 2-in-1 Duovagn
Finns i flera färger
6995 kr
Cybex e-Priam Chassi Roségold 2022
Eldriven, inbyggd vaggningsfunktion
14595 kr
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla
Logga in