Emmaljunga NXT Twin Syskonvagn

En Emmaljunga NXT TWIN syskonvagn är ett tryggt och hållbart val, för din familj och för miljön. En Emmaljunga NXT Twin erbjuder fantastisk körkänsla och enastående kvalité. Du kan köpa chassi, sittdelar och liggdelar separat och på så sätt bygga ihop din vagn utefter dina behov. Välj fritt mellan sitt- och liggdelar ur NXT Select Serien.

Twin chassit finns i färgerna Black eller Outdoor. Black är svart med svart läderhandtag och släta däck med vita sidor. Outdoor har brunt läderhandtag och grovt mönstrade däck med grå sidor. Oavsett vilket chassi du väljer så får du punkteringsfria Ecco-Soligt hjul av högsta kvalité. Som de flesta kompontenter så kan de återvinnas i slutet av användningen. 

Om du väntar tvillingar så rekommenderar vi att titta på våra kompletta paket - Emmaljunga 2022 NXT Twin Classic Komplett.
NXT Classic serien är något nedskalad utan läderdetaljer på bärhandtaget och quiltat innerfoder. En kollektion som är oerhört prisvärd med samma höga kvalité och säkerhet som Emmaljunga alltid erbjuder. 

Säkerhet och miljö
Emmaljunga barnvagnar tillverkas i Sverige. En Emmaljunga barnvagn är byggd för att hålla länge, och tillverkas på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Emmaljungas fabrik försörjs av förnybar vattenkraft och förnybar fossilfri energi. Vid slutet av produktens livstid kan alla delar plockas isär och skickas tillbaka till fabriken för att återvinnas.

Allt material testas kontinuerligt av ackrediterade laboratorier, vilket gör det säkert för dig och ditt barn. Du kan känna dig både stolt och trygg som ägare till en Emmaljunga barnvagn.

Emmaljungas generösa garantiperiod sträcker sig upp till 5 år.
Visar 1-14 av 14 artiklar
Logga in