Emmaljunga Sento PRO

Sento PRO är en vagn som kan jämföras med Emmaljungas föregångare NXT 60. Inför modellår 2024 har både NXT 60 och NXT 90 bytts ut till andra varianter som ingår i en serie som heter Sento. Denna serie utmärker sig bland annat i lättare vikt, justerbar dämpning och en ännu smidigare hopfällning av chassit. Att modellerna NXT utgått ur Emmaljungas sortiment har alltså kompenserats med helt fantastiskt nytänkande design!

De fullstora hjulen på Sento PRO gör att den förutom att vara riktigt smidig i stadsmiljö även fungerar utmärkt för promenader på grusvägar och i motionsspåret. Dämpningen på vagnens bakaxel är justerbar och kan alltså ändras beroende på vart du vill ta dig fram – en funktion som är toppen för en fin körkänsla!

När du kör på asfalt kan det vara skönt att vagnen inte guppar så mycket, då använder du inställningen som heter Hard. Denna kan du sen justera till Soft när vägen blir lite mer gropig för att få en mjukare upplevelse när du kör din vagn. Härligt med olika alternativ och personlig anpassning.

Förutom att dämpningen är justerbar gör de större hjulen att körningen blir slätare. Sento PRO kommer att göra era promenader och äventyr busenkla med sin sköna körkänsla och alla olika möjligheter till anpassningar just för dig.  Vagnen har ett ergonomiskt teleskophandtag för att den som kör ska kunna hitta den perfekta höjden på styret. Det generösa benutrymmet bakom vagnen är också väldigt praktiskt för att slippa anpassa sin steglängd.

Säkerhet Emmaljunga Sento Pro

Att chassit är av lättviktsmaterial är otroligt bra. I kombination med den kompakta hopfällningen blir den enkel att transportera även i ihopvikt läge. Barnet har gott om plats både i ligg- och sittdel när det åker. Sittdelen är vändbar och har fyra olika positioner för att barnet ska få det riktigt bekvämt. Tygerna är färgade med omsorg och tål solen utan att blekas. Suffletten har inbyggt UPF 50+ och är förlängningsbar för att skydda barnet mot solens varma strålar och för att göra det mörkt om mysigt inne i vagnen när det är dags att vila. I Emmaljungas Sento-kollektion kan du vara säker på att barnet sitter tryggt fastspänd när ni använder den inbyggda fempunktsselen under färd.

Ihopfällning Emmaljunga Sento Pro

Den här vagnen har en ny, uppdaterad ihopfällning som är ännu enklare än på föregångarna NXT90. Det enda som krävs är att du lyfter två små spärrar mitt på chassit. Då fälls vagnen enkelt samman. Eftersom handtaget är av knäledsmodell viks det in under chassit och tar ingen extra plats.

Vad är skillnaden mellan Sento Pro och NXT 60 + Emmaljunga 310

- förbättrad och justerbar bakhjulsfjädring (fyrhjulsfjädring på hela vagnen)
- reflexer som kan döljas och tas fram på ligg & sittdel
- nya färger på tygerna
- XXL varukorg, 10 kg maxvikt
- Smart design på liggdel som ger optimalt luftflöde, liggdelsbottnen som släpper igenom luft bättre än någonsin
- Samma smidiga storlek som föregångaren NXT 310 med lättviktschassi

Emmaljungas produkter är alltid tillverkade för att hålla länge med högsta möjliga miljöarbete ner till minsta lilla detalj. I tillverkningen hos Emmaljunga jobbar man för att produkterna skall kunna användas, och återanvändas, så länge som möjligt till minsta klimatavtryck i en cirkulär produktion. 

Visar 1-12 av 12 artiklar
Logga in