UPPABaby Ridge

Ridge är en stabil och smidig terrängvagn som barnet åker bekvämt i. Du som kör märker snabbt hur den fantastiska och patenterade fjädringen bidrar till att göra den otroligt lättmanövrerad och att den passar perfekt både på långpromenaden och springturen.

Den är utrustad med punkteringfria och mönstrade däck som går att låsa vilket gör den extra smidig att köra i snö och på sommarens utflykter till stranden! Det här är vagnen med flexibla lösningar och tillbehör som göra att du likaväl kan jogga genom en skogsslinga som du kan ta med dig din nyfödde på en lugn promenad genom stan.

Handbromsen gör att du helt kan manövrera vagnen med händerna och tack vare den integrerade handledsremmen slipper du oroa dig för att vagnen ska rulla snabbare än dig när du är ute och springer. Du har maximal kontroll i kuperad terräng och det justerbara hantaget erbjuder fyra olika höjdlägen för en extra ergonomisk körkänsla.

Solsuffletten är väl tilltagen och erbjuder förutom skugga och god ventilation även en dryckeshållare, flera nätfönster och en ficka med blixtlås och hörlursutgång – perfekt både på långpromenaderna, shoppingturen och motionsrundan! För att undvika att er packning blir smutsig i skogen eller försvinner på utflykten har den stora, lättillgängliga varukorgen ett låsbart lock med öppning både fram- och bakifrån för att erbjuda skydd i kombination att du ska komma åt dina saker snabbt och enkelt.

När du fäller ihop din Ridge gör du det med bara en hand! Den blir då kompakt och kan stå stabilt hopfälld i upprätt läge. Detta underlättar förvaringen av vagnen när den inte är ute och rullar med er.  Perfekt när du behöver få plats med mer än bara vagnen i bagageutrymmet på bilen, ha den hemma eller i en trång hall.

UPPABaby Ridge låter dig leva ett aktivt liv med småbarn. Med sin smarta design och de flexibla lösningarna kan du utan problem ta dig fram precis där det behövs.
Visar 1-11 av 11 artiklar
Logga in