Syskonvagnar

Här kan du välja bland olika modeller av syskon- eller tvillingvagnar av kända märken som Emmaljunga, Britax, Bugaboo, Cybex och många fler. Vi har vagnar som lämpar sig för syskon i olika åldrar, eller för tvillingar. Det finns syskonvagnar där barnen sitter brevid varandra, och det finns modeller som byggs på längden. En barnvagn som man bygger på längden är oftast i grunden en enkelvagn som man har möjlighet att bygga ut med en extra sittdel eller liggdel. Exempel på barnvagnar som går att bygga ut till syskon/tvillingvagn:  Emmaljunga NXT90, Emmaljunga Super Viking, Baby Jogger City Select & Silver Cross Wave. Bugaboo Donkey3 är en unik barnvagn med expanderbart chassi på bredden. Donkey går att använda som singelvagn, syskonvagn eller tvillingvagn.

Med en bred syskonvagn kan du alltid ha bra uppsikt över båda barnen. Ofta är sitsarna separata och vändbara, så att ett barn kan sitta framåtvänt och ett vänt emot dig som kör. Vagnen är däremot bredare än en vanlig barnvagn och tar därmed också mer plats och kan vara tyngre att lyfta. Med en syskonvagn som du bygger på längden så får du en lika smal som vagn som en vanlig barnvagn. Den tar därmed mindre plats än en bred syskonvagn. Om du redan har en barnvagn som går att bygga om så kan det räcka med att komplettera med en syskonadapter när du får tillökning i familjen. Eftersom vagnen blir längre så upplevs den dock inte lika lätt att svänga med, och det blir även lite tyngre att komma över te.x. en trottoarkant. 

För dig som gillar att vara aktiv så har vi även ett utbud av jogginvagnar och cykelvagnar för syskon. Thules barnvagnar är riktigt multifunktionella och av hög kvalité och säkerhet. Om du behöver köpa en smidig syskonvagn för att ta med på resan eller shoppingrundan så har vi även syskonsulkys och sittvagnar för två barn.

Är det äldre syskonet inte i så stort behov av att åka vagn längre? Kika på ståbräda med stol här
En ståbräda med stol är praktisk och smidig. När det blir för långa sträckor att gå så har syskonet möjlighet att ta en paus och sitta ned eller stå.

Visar 1-32 av 88 artiklar
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Varumärke
Bugaboo
Carena
Crescent
Cybex
Emmaljunga
Visa merVisa mindre
Rensa filter Stäng och visa produkterna
Bugaboo Donkey 3 Mono Inkl. Turtle Air Babyskydd
REA
Flera färger
fr. 14870 kr fr. 16605 kr
Bugaboo Donkey 3 Twin Mineral Collection
Finns i flera färger
20690 kr
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla
Logga in