Syskonvagnar

Här kan du välja bland olika modeller av syskon- eller tvillingvagnar av kända märken som Emmaljunga, Bugaboo, Crescent, Cybex och flera. Vi har vagnar som lämpar sig för syskon i olika åldrar, eller för tvillingar. Det finns syskonvagnar där barnen sitter bredvid varandra, och det finns modeller som byggs på längden. En barnvagn som man bygger på längden är oftast i grunden en enkelvagn som man har möjlighet att bygga ut med en extra sittdel eller liggdel. Exempel på en barnvagn som kan byggas om till syskon/tvillingvagn är Cybex Gazelle. Bugaboo Donkey 5 är en unik barnvagn med expanderbart chassi på bredden. Donkey går att använda som singelvagn, syskonvagn eller tvillingvagn.

Med en bred syskonvagn kan du alltid ha bra uppsikt över båda barnen. Ofta är sitsarna separata och vändbara, så att ett barn kan sitta framåtvänt och ett vänt emot dig som kör. Vagnen är däremot bredare än en vanlig barnvagn och tar därmed också mer plats och kan vara tyngre att lyfta. Med en syskonvagn som du bygger på längden så får du en lika smal som vagn som en vanlig barnvagn. Den tar därmed mindre plats än en bred syskonvagn. Om du redan har en barnvagn som går att bygga om så kan det räcka med att komplettera med en syskonadapter när du får tillökning i familjen. Eftersom vagnen blir längre så upplevs den dock inte lika lätt att svänga med, och det blir även lite tyngre att komma över te.x. en trottoarkant.

Är det äldre syskonet inte i så stort behov av att åka vagn längre? Kika istället på ståbrädor här. 
En ståbräda med stol är praktisk och smidig. När det blir för långa sträckor att gå så har syskonet möjlighet att ta en paus och sitta ned eller stå.

Visar 1-32 av 73 artiklar
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Varumärke
Axkid
Bugaboo
Crescent
Cybex
Emmaljunga
UPPABaby
Visa merVisa mindre
Rensa filter Stäng och visa produkterna
Bugaboo Donkey 5 Duo Desert Taupe
Bäst i test 2023
20195 kr
Köp
Info
Bugaboo Donkey 5 Duo Mineral Washed Black
Bäst i test 2023
21699 kr
Köp
Info
UPPABaby Vista V2 Declan
REA
12495 kr 13995 kr
Köp
Info
1  2  3 Nästa »
Logga in