Köp Syskonvagn eller tvillingvagn till bra pris | Kopbarnvagn.se
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY

Syskonvagnar

Här kan du välja bland olika modeller av syskon- eller tvillingvagnar av kända märken som Emmaljunga, Britax, Bugaboo, Cybex och många fler. Vi har vagnar som lämpar sig för syskon i olika åldrar, eller för tvillingar. Det finns syskonvagnar där barnen sitter brevid varandra, och det finns modeller som byggs på längden. En barnvagn som man bygger på längden är oftast i grunden en enkelvagn som man har möjlighet att bygga ut med en extra sittdel eller liggdel. Exempel på barnvagnar som går att bygga ut till syskon/tvillingvagn:  Emmaljunga NXT90, Emmaljunga Super Viking, Baby Jogger City Select & Silver Cross Wave. Bugaboo Donkey3 är en unik barnvagn med expanderbart chassi på bredden. Donkey går att använda som singelvagn, syskonvagn eller tvillingvagn.

Med en bred syskonvagn kan du alltid ha bra uppsikt över båda barnen. Ofta är sitsarna separata och vändbara, så att ett barn kan sitta framåtvänt och ett vänt emot dig som kör. Vagnen är däremot bredare än en vanlig barnvagn och tar därmed också mer plats och kan vara tyngre att lyfta. Med en syskonvagn som du bygger på längden så får du en lika smal som vagn som en vanlig barnvagn. Den tar därmed mindre plats än en bred syskonvagn. Om du redan har en barnvagn som går att bygga om så kan det räcka med att komplettera med en syskonadapter när du får tillökning i familjen. Eftersom vagnen blir längre så upplevs den dock inte lika lätt att svänga med, och det blir även lite tyngre att komma över te.x. en trottoarkant. 

För dig som gillar att vara aktiv så har vi även ett utbud av jogginvagnar och cykelvagnar för syskon. Thules barnvagnar är riktigt multifunktionella och av hög kvalité och säkerhet. Om du behöver köpa en smidig syskonvagn för att ta med på resan eller shoppingrundan så har vi även syskonsulkys och sittvagnar för två barn.

Är det äldre syskonet inte i så stort behov av att åka vagn längre? Kika på ståbräda med stol här
En ståbräda med stol är praktisk och smidig. När det blir för långa sträckor att gå så har syskonet möjlighet att ta en paus och sitta ned eller stå.

Sorteringsordning:
Varumärke
Britax Bugaboo Bumprider Carena Crescent Cybex Emmaljunga Thule
Bugaboo Donkey 3 Duo Syskonvagn Alu Chassi
Finns i flera färger!
Lagerstatus
Bonus Kr
16930 kr
Bugaboo Donkey 3 Duo Syskonvagn Svart Chassi
Finns i flera färger!
Lagerstatus
Bonus Kr
17530 kr
Bugaboo Donkey 3 Twin Taupe /Black
Lagerstatus
Bonus Kr
20690 kr
Bugaboo Donkey 3 Twin
Finns i fler färger!
Lagerstatus
Bonus Kr
fr. 18310 kr
Paket! Bugaboo Donkey 3 Duo + BeSafe babyskydd
Välj bland flera färger!
Lagerstatus
Bonus Kr
20625 kr
Carena Gotland Liggdel
Lagerstatus
Bonus Kr
1099 kr
Carena Gotland syskonvagn Grey Melange
3999 kr
Carena Gotland syskonvagn
Lagerstatus
Bonus Kr
3999 kr
Crescent Duo Lightway Liggdel Polar
1195 kr
Crescent Duo Lightway syskonvagn Polar
3795 kr
Crescent Duo Lightway syskonvagn Svart
3995 kr