BeSafe iZi Flex S Fix Black Cab i gruppen Bilbarnstolar / Varumärke / BeSafe hos Köpbarnvagn (11007218-Blackcab-Std)
BeSafe iZi Flex S Fix Black Cab
BeSafe iZi Flex S Fix Black Cab
BeSafe iZi Flex S Fix Black Cab
 • Fri frakt över 499:-
 • Betala med Klarna

BeSafe iZi Flex S Fix Black Cab

BeSafe
Lagerstatus:  Tillfälligt slut
 • Produktbeskrivning
 • BeSafe iZi Flex S FIX Black Cab

  Riktning: Framåtvänd
  Installation: Bilens 3-punkts eller ISOfix i kombination med bilens 3-punkts bälte

  Framåtvänd bilbarnstol från BeSafe som kombinerar högsta säkerhet med flexibla funktioner och bra komfort. Lätt att installera i bilen och gör det möjligt för dig att placera upp till tre personer eller bilbarnstolar bredvid varandra i baksätet. Bältesstolen är godkänd enligt reglementet för i-Size och passar för barn 100-150 cm. Går att använda i alla bilar, med eller utan ISOFIX.

  Mycket hög säkerhet
  BeSafe iZi Flex Fix i-Size erbjuder hög säkerhet tack vare att den är utrustad med två lager av sidokollisionsskydd; nack- och huvudskydd i energi-absorberande material (EPS), Side Impact Protection (SIP) bumpers 

  Bilbarnstolen klarar de hårda krav på sidokollisionsskydd som ställs i UN R129-02 utan att SIP+ och SIP bumpers används. Bilbarnstolen saknar förvirrande bälteshorn, något som annars gör att höftbältet kan hamna i fel position, samtidigt som det minskar risken för felanvändning. Att bältet förblir korrekt placerat under färden är avgörande för hur bältesstolen presterar vid händelse av kollision. Axelbältesguiden säkerställer att bältet alltid är placerat i korrekt höjd över barnets axel.

  Mycket hög komfort
  Höjden på ryggen kan enkelt justeras för att passa ett barn som är 100 cm långt upp till 150 cm genom att vrida på reglagen på bägge sidor av bältesstolen. Bältesstolen har en justerbar sittvinkel som ditt barn själv kan reglera själv under färd. Det V-formade huvudskyddet är skönt att luta huvudet emot samtidigt som designen gör att barnet får bra sikt åt sidorna.

  Inskjutningsbara isofix-armar
  Bältesstolens isofix-armar är inskjutningsbara vilket göra att bältesstolen går att installera i de flesta bilar, med eller utan ISOfix. Tack vare låsfunktionen på armarna blir det lättare att installera den i bilar som har djupt liggande isofix-fästen.

  Flexibel användning
  Bältesstolen har en design som gör den lätt att installera. Möjligheten att ta bort SIP bumpers (de avlånga sidokollisionsskydden) gör att du kan placera upp till tre bilbarnstolar eller tre personer bredvid varandra i baksätet. En flexibel lösning för familjen med många passagerare.

  - Stolens vikt 7 kg
  - Passar barn 4-12 år
  - Justerbar höjd 64-82 cm
  - Bredd med SIP Bumpers 52 cm
  - Bredd utan SIP Bumpers 44 cm

 • Egenskaper
 • Färg: Svart
  Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste , Isofix fäste
 • Specifikationer
 • Artnr: 11007218-Blackcab-Std

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in