BeSafe iZi Flex Fix i-Size Grå Metallic Melange | Fri frakt
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
BeSafe iZi Flex S Fix Metallic Mèlange i gruppen Bilbarnstolar / Guide Bilbarnstolar / Bilstolar för små bilar hos Köpbarnvagn (11007218-MetallicM-Std)
BeSafe iZi Flex S Fix Metallic Mèlange
BeSafe iZi Flex S Fix Metallic Mèlange
BeSafe iZi Flex S Fix Metallic Mèlange

BeSafe iZi Flex S Fix Metallic Mèlange

2595 kr
BeSafe
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
11007218-MetallicM-Std

BeSafe iZi Flex S FIX Grå Metallic Mèlange

Riktning: Framåtvänd
Installation: Bilens 3-punkts eller ISOfix i kombination med bilens 3-punkts bälte

Framåtvänd bilbarnstol från BeSafe som kombinerar högsta säkerhet med flexibla funktioner och bra komfort. Lätt att installera i bilen och gör det möjligt för dig att placera upp till tre personer eller bilbarnstolar bredvid varandra i baksätet. Bältesstolen är godkänd enligt reglementet för i-Size och passar för barn 100-150 cm. Går att använda i alla bilar, med eller utan ISOFIX.

Mycket hög säkerhet
BeSafe iZi Flex Fix i-Size erbjuder hög säkerhet tack vare att den är utrustad med två lager av sidokollisionsskydd; nack- och huvudskydd i energi-absorberande material (EPS), Side Impact Protection (SIP) bumpers 

Bilbarnstolen klarar de hårda krav på sidokollisionsskydd som ställs i UN R129-02 utan att SIP+ och SIP bumpers används. Bilbarnstolen saknar förvirrande bälteshorn, något som annars gör att höftbältet kan hamna i fel position, samtidigt som det minskar risken för felanvändning. Att bältet förblir korrekt placerat under färden är avgörande för hur bältesstolen presterar vid händelse av kollision. Axelbältesguiden säkerställer att bältet alltid är placerat i korrekt höjd över barnets axel.

Mycket hög komfort
Höjden på ryggen kan enkelt justeras för att passa ett barn som är 100 cm långt upp till 150 cm genom att vrida på reglagen på bägge sidor av bältesstolen. Bältesstolen har en justerbar sittvinkel som ditt barn själv kan reglera själv under färd. Det V-formade huvudskyddet är skönt att luta huvudet emot samtidigt som designen gör att barnet får bra sikt åt sidorna.

Inskjutningsbara isofix-armar
Bältesstolens isofix-armar är inskjutningsbara vilket göra att bältesstolen går att installera i de flesta bilar, med eller utan ISOfix. Tack vare låsfunktionen på armarna blir det lättare att installera den i bilar som har djupt liggande isofix-fästen.

Flexibel användning
Bältesstolen har en design som gör den lätt att installera. Möjligheten att ta bort SIP bumpers (de avlånga sidokollisionsskydden) gör att du kan placera upp till tre bilbarnstolar eller tre personer bredvid varandra i baksätet. En flexibel lösning för familjen med många passagerare.

- Stolens vikt 7 kg
- Passar barn 4-12 år
- Justerbar höjd 64-82 cm
- Bredd med SIP Bumpers 52 cm
- Bredd utan SIP Bumpers 44 cm

Läs mer
Läs mindre
Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste, Isofix fäste
Färg: Grå
Tillbehör till: BeSafe iZi Flex S Fix Metallic Mèlange
Andra köpte även:
Axkid Grow Bälteskudde Svart
Lagerstatus
Bonus Kr
299 kr
Maxi Cosi RodiFix AirProtect, Authentic Grey
Finns i fler färger!
Lagerstatus
Bonus Kr
1595 kr
Axkid Move Black
Lagerstatus
Bonus Kr
2495 kr
Britax Max-Way Plus Moonlight Blue
Lagerstatus
Bonus Kr
3495 kr