Besafe iZi Go babyskydd | Testvinnande bilbarnstolar | säker bilstol
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Besafe iZi Go Modular X1 i-Size Sea Green Melange i gruppen Bilbarnstolar / Varumärke / BeSafe hos Köpbarnvagn (11008150-seagreen-std)
Besafe iZi Go Modular X1 i-Size Sea Green Melange
Besafe iZi Go Modular X1 i-Size Sea Green Melange
Besafe iZi Go Modular X1 i-Size Sea Green Melange

Besafe iZi Go Modular X1 i-Size Sea Green Melange

2795 kr
BeSafe
Lagerstatus
Artnr:
11008150-seagreen-std

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size, Sea Green

Det innovativa babyskyddet BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size ingår i BeSafes nya modulkoncept "iZi Modular" som innebär att du enkelt och smidigt använder samma bas till både babyskyddet och nästa bilbarnstol. Du kan även spänna fast babyskyddet med hjälp av bältet i bilen.

Det nya babyskyddet iZi Go Modular X1 är framtagen med största fokus på säkerhet och komfort för att ditt barn ska få en trygg och skön bilfärd. iZi Go Modular har fått topplaceringar på flera tester runt om i Europa. 

Snabbfakta om Besafe iZi Go Modular X1 i-Size:

  1. En av de lättaste på marknaden med vikt på endast 4,2 kg.
  2. Ergonomiskt bärhandtag
  3. Extra lång solskärm med UPF 50+ och extra ventilation för högsta komfort
  4. Magneter som håller bältet på plats vid isättning och urtagning av barnet (Du vill inte vara utan det när du väl har det!)
  5. Bälteslåset är positionerat framåt för att enklare kunna ta i och ur barnet 
  6. 5-punktsbälte som tryggar ditt barn och fördelar trycket
  7. Justerbart stödben på basen som indikerar rätt montering både visuellt och med ljud
  8. Växer med barnet i flera steg och erbjuder högsta komfort under hela användningstiden

Höjd: 40 – 75 cm
Rekommenderad ålder: Nyfödd – ca 12 månader
Riktning: Bakåtvänd
Installation: med iZi Modular i-Size-bas eller bilens 3-punktsbälte
Godkänning: UN R129 (i-Size) samt PLUS-testad

Avancerade säkerhetsfunktioner
BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size har den senaste BeSafe innovationen - Dynamic Force Absorber™ i sidovingarna. Denna innovation ökar säkerheten och fungerar som en trampolin som fångar upp barnet och skyddar det i en sidokollision. Babyskyddet är även utrustat med Side Impact Protection+ (SIP+) det extra sidokollisionsskyddet som du fäster på den sida av babyskyddet som är närmast bildörren. BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size har ett vadderat 5-punktbälte vilket ger ditt barn optimalt stöd och hög komfort. Babyskyddet är godkänt enligt det nyaste reglementet  för bilstolar UN R129 (även känt som i-Size).

Hög komfort under hela användningstiden
Den nya BeSafe Newborn Hugger™ ger det nyfödda barnet en bättre position under den första tiden. Newborn Hugger™ är gjord av mjuka material och har en stödjande kil som lyfter barnets rygg vilket gör att liggvinkeln blir planare och bättre. När det börjar bli ont om plats kan du enkelt anpassa babyskyddet genom att ta bort Newborn Hugger™ samt höja nackskyddet och internselens höjd. Den nya designen har även gett mer plats för huvud oh nacke. Likt sin förgångare har babyskyddet fortfarande den stora och lågt gående suffletten med UPf 50+.

Smarta funktioner för en enklare vardag
Du väljer själv om du vill montera babyskyddet med bilens 3-punkts bälte eller på den ISOfix-monterade iZi Modular i-Size basen. Magnetic Belt Assistants™ är en funktion som finns på alla bakåtvända bilstolar från BeSafe och är en liten, men smart funktion som du snabbt inte vill vara utan. I bältesmuddarna finns små magneter som du kan fästa upp i babyskyddets sidor för att underlätta isättningen och uttagning av barnet. Babyskyddet kan tillsammans med de flesta vagnchassin bilda ett Travelsystem - köp till rätt adapter.
Babyskyddet är ett av de lättaste i-Size babyskydden på marknaden och klädseln går att tvätta i tvättmaskin.
Läs mer
Läs mindre
Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste
Färg: Grön
Mått uppfälld: 66x44x59
Andra köpte även:
BeSafe förankringsband
Lagerstatus
Bonus Kr
279 kr