BeSafe Bakåtvänd Bilbarnstol iZi Modular RF i-Size Sea Green Melange | BeSafe - Varumärk
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
BeSafe iZi Modular RF i-Size Sea Green Melange i gruppen Bilbarnstolar / Varumärke / BeSafe hos Köpbarnvagn.se (582009)
BeSafe iZi Modular RF i-Size Sea Green Melange
BeSafe iZi Modular RF i-Size Sea Green Melange
BeSafe iZi Modular RF i-Size Sea Green Melange

BeSafe iZi Modular RF i-Size Sea Green Melange

4495 kr
BeSafe
Antal: 
Lagerstatus
Frakt:
Artnr:
582009

BeSafe Bilbarnstol iZi Modular i-Size Sea Green Melange

Bakåtvänd bilbarnstol från BeSafe med mycket hög säkerhet och komfort för barnet. Bilstolen är en del av BeSafes nya, innovativa koncept som helhetslösning för barn 0-4 år - en bas och två bilbarnstolar genom hela användningstiden. Endast bilbarnstolen ingår i priset och passar barn från ca 6 mån - 4 år. Bas och tidigare steg av bilbarnstol, babyskyddet iZi Go Modular i-Size, säljes separat.

Kan endast användas tillsammans med Besafe Modular i-Size bas, säljes separat. Enkel att klicka fast i basen. Tydliga indikatorer visar när kombinationen är korrekt monterad, vilket minimerar risken för felmontering.

BeSafe Modular har justerbart nackstöd och internbälte samt ett extra sittinlägg för de minsta, vilket gör att barnet kan växa med stolen. Bröstselen är utrustad med praktiska magneter som gör den enklare att sätta i- och ta ur barnen ur stolen. Ryggen kan fällas i olika lutningslägen som enkelt justeras med ett enhandsgrepp. Lutningen kan justeras under färd, vi rekommendrar dock att detta inte görs av den som kör bilen. Vi rekommenderar också att barnet åker bakåtvänd i denna stol till minst 4 års ålder.

Med Side Impact Protection+ (SIP+) placerat på sedan av bilbarnstolen, mot dörren, ökar säkerheten i händelse av sidokollision och ger ditt barn ett bättre skydd. Besafe iZi Modular överträffar de tuffa kraven som ställs enligt i-Size reglementet UN r 129.

Bilstolen är plustestad och godkänd, vilket innebär att den klarat världens tuffaste krocktest för bilbarnstolar. Testet fokuserar på frontalkollisionen, den kollisionsform som medför de allvarligaste konsekvenserna för ett barn. Plustestet testar stolarna i högre hastigheter och med hårdare stopp. Alla mätningar görs i krockdockans nacke. Testet är frivilligt och utförs av VTI i Linköping. Bilstolen är godkänd i enlighet med i-Size UN r 129.

Godkänd för barn; 61-105 cm

Läs mer
Läs mindre
Bälte eller isofix fäste: Isofix fäste
Färg: Grön
Tillbehör till: BeSafe iZi Modular RF i-Size Sea Green Melange
BeSafe Bilspegel
Lagerstatus
Bonus Kr
195 kr
BeSafe Bältessamlare
Lagerstatus
Bonus Kr
99 kr
BeSafe iZi Modular i-Size bas
Installationsbas för bilstol & babyskydd
Lagerstatus
Bonus Kr
2495 kr
Andra köpte även:
BeSafe förankringsband
Lagerstatus
Bonus Kr
279 kr
BeSafe SIP+ Sidokollisionsskydd
Lagerstatus
Bonus Kr
249 kr