Babyskydd 0-1 år

Bilstol för nyfödd

Ett babyskydd är en bilbarnstol som används från att babyn är nyfödd och upp till ca 9 månaders ålder. Som förälder kan du känna sig trygg med att vi som auktoriserad återförsäljare erbjuder babyskydd som alla är noggrant testade och erbjuder högsta säkerhetsstandard.

Babyskyddet kan kombineras med en bilbas när ni ska ut på tur men modellerna i vårt sortiment går alla även att monteras med bilens trepunktsbälte vid färd. Om man använder en bilbas monteras den med bilens isofix och i basen klickas sedan babyskyddet enkelt och smidigt i och ur med enbart ett knapptryck. Det finns både vridbara och fasta bilbaser. En vridbar bas gör det möjligt att vrida stolen mot dig när du lyfter i och ur bebisen. Detta är smidigt för en trött föräldrarygg och gör det enklare att bälta barnet när ni ska ut och åka.

Förutom vid bilfärd används babyskyddet även flitigt som ett s.k. travel system. Det innebär att du fäster bilbarnstolen på din barnvagn med hjälp av speciellt anpassade adaptrar för att på ett smidigt vis kunna uträtta ärenden utan att behöva väcka den sovande bebisen. En riktig vardagsräddare med andra ord! Det enda du behöver göra är att klicka ut babyskyddet ur bilen och i stället fästa det på barnvagnens chassi.

Vissa babyskydd erbjuder funktionen att man kan fälla ryggen till liggläge. Detta är en funktion som är väldigt uppskattad då bebisen kan fortsätta sova samt byta ställning på ett smidigt vis både vid färd och då babyskyddet är monterat på barnvagnens chassi.

Till vissa modeller av babyskydd medföljer ett spädbarnsinlägg som stabiliserar barnets position. Denna typ av inlägg erbjuder en något större komfort och dessa kan även plockas ur babyskyddet i takt med att bebisen växer. Förutom detta och funktionen med fällbart liggläge skiljer sig inte bekvämligheten för bebisen åt när det gäller Köp barnvagns sortiment av babyskydd. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta ett babyskydd där ditt barn sitter tryggt, säkert och skönt under era utflykter i bil och med bilstolen fäst på er vagn.

Adapter för babyskydd

Med bilstolsadaptrar fäster du enkelt babyskyddet på din barnvagn. Vilka adaptrar just du behöver beror på vilken vagn bilbarnstolen ska fästas på. Vi hjälper dig med lätthet att ta reda på vilka adaptrar du behöver och alla de babyskydd Köp barnvagn har i sortimentet går att fästa på våra olika vagnar. Kom in till oss i butiken eller ring vår kundsupport så guidar vi dig rätt!

Topoffer

Cybex Aton 5 Inkl. Bas
Paket! Flera färger
2695 kr
Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size inkl. Bas
REA
Bäst i test!
3995 kr 5490 kr
Visar 1-32 av 73 artiklar
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Varumärke
Axkid
Bugaboo
Cybex
Doona
Emmaljunga
Maxi-Cosi
STOKKE
UPPABaby
Visa merVisa mindre
Pris
Rensa filter Stäng och visa produkterna
Cybex Base Z2 i-Size Isofixbas
Vridbar med inbyggd lutning
2995 kr
Cybex Base One Bilbas
Till Aton Babyskydd
1245 kr
Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size inkl. Bas
REA
Bäst i test!
3995 kr 5490 kr
Cybex Aton 5 Inkl. Bas
Paket! Flera färger
2695 kr
1  2  3 Nästa »
Logga in