Bilbarnstolar

Noggrant utvalda bilbarnstolar

Köp din bilbarnstol hos oss på Köpbarnvagn! Vårt sortiment består av noggrant utvalda bilstolsmodeller från välkända märken, med isofixfäste eller bältesmontering. Läs gärna våra tips här eller ring oss så guidar vi dig inför ditt köp. Ditt barn åker säkrast bakåtvänt tills det är minst 4 år. Först när maxvikten överskrids eller öronen sticker upp över ryggstödet är det dags för en framåtvänd bältesstol. Vi har också bälteskuddar för de äldre barnen så att de kommer högre upp för bäst passform för bältet. 

Välj rätt bilbarnstol

Var noggrann med ditt barns bilbarnstol, fråga alltid om råd och testa din stol i din bil innan du köper den. Gärna med ditt barn så ni är säkra på att den passar. Vi har lång erfarenhet bilbarnstolar och säkerhet för barn i bil, och vi finns gärna med dig så att du väljer rätt typ av stol.

Alla våra barn växer och ser olika ut, det är samma sak med våra bilbarnstolar. Vi har flera modeller för att du på ett smidigare sätt ska kunna köpa en stol som kan växa med just ditt barn.Vårt utvalda sortiment består av noggrant utvalda bilstolsmodeller från välkända märken så som Axkid, Maxi-cosi och Cybex.
Stolarna installerar du antingen med Isofix-fäste eller bältesmontering. Ditt barn åker säkrast bakåtvänt tills det är absolut minst 4 år. Först när maxvikten på bilbarnstolen överskrids eller om öronen sticker upp över ryggstödet är det dags att byta till en större bakåtvänd, eller en framåtvänd bältesstol.

Vi har också bälteskuddar för de äldre barnen så att de kommer högre upp för bästa möjliga passform för bältet.
Visar 1-32 av 229 artiklar
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Varumärken
Graco
Angel of Sweden
Axkid
Babblarna
BabyDan
BOZZ
Bugaboo
CarloBaby
Crescent
Cybex
Diono
Dooky
EasyGrow
Jabadabado
Jellycat
Jollein
Kaxholmen
Kinderkraft
Maxi Cosi
Övriga
Playgro
Playshoes
Reer
Skip Hop
STOKKE
Visa merVisa mindre
Fäste
Bältesfäste
Isofix fäste
Visa merVisa mindre
Färg
Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Rosa
Röd
Svart
Vit
Visa merVisa mindre
Pris
Rensa filter Stäng och visa produkterna
Kanin med Snuttefilt

Nyhet

Snuttefilt
289 kr
1  2  3  4  5  6  7  ..8  Nästa »  |  Visa alla
Logga in