Cybex Bilbarnstolar | De innovativa och smarta bilstolarna

Cybex bilbarnstol anpassade för moderna föräldrar

Cybex designar smarta och högkvalitativa produkter som är anpassade för moderna föräldrar och den urbana livsstilen. Cybex erbjuder flera olika babyskydd, bakåtvända bilstolar samt framåtvända bältesstolar. De har vridbara stolar som underlättar för dig som ska sätta in eller ta ut barnet ur bilen. Använd samma bas till babyskyddet och till bilbarnstol nummer 2.

Cybex bilbarnstolar - Säkerhet och innovation

Cybex lägger stor vikt vid innovation och säkerhetstänk. De har utvecklat några unika produkter till sina bilstolar som te.x. Cloud Z som ger barnet fullt ligglägge när den inte sitter fast i bilen. Cloud Z finns också med innovationen SensorSafe som är ett övervakningssystem för ditt barn i bilstolen. SensorSafe kommunicerar med föräldern om barnets säkerhet och hälsa under bilfärden. En annan smart lösning som Cybex har tagit patent på är deras framåtvända stol Cybex Solution S-Fix har ett huvudstöd som går att luta bakåt så att barnets huvud faller framåt när barnet somnar i bilen. 


CYBEX bilbarnstol är skapade i högsta kvalitet

Cybex designar smarta och högkvalitativa produkter som är anpassade för moderna föräldrar och den urbana livsstilen. Cybex erbjuder flera olika babyskydd, bakåtvända bilstolar samt framåtvända bältesstolar. Med en smidig Isofix så installerar du med största enkelhet din bas till både babyskydd och bakåtvänd bilbarnstol. För att göra vardagen ännu enklare för dig så har vi även vridbara Isofix-basar för att du lättare ska kunna sätta i och ta ur ditt barn hur bilbarnstolen. Du kan använda samma bas till babyskyddet som till din bakåtvända bilbarnstol, för att ni tillsammans ska kunna växa utan massa krångel. Cybex lägger stor vikt vid innovation och säkerhetstänk. De har utvecklat några produkter till sina bilbarnstolar som till exempel Cloud Z som ger barnet fullt liggläge när den inte sitter fast i bilen. Cloud Z finns också med innovationen Sensorsafe som är ett övervakningssystem för ditt barn i bilstolen. Sensorsafe kommunicerar med föräldern om barnets säkerhet och hälsa under hela bilfärden. En annan smart lösning Cybex tagit patent på är deras framåtvända bilbarnstol Cybex Solution S-Fix som har ett huvudstöd som går att luta bakåt så att barnets huvud inte faller framåt när barnet somnar i bilen.
Visar 1-32 av 46 artiklar
Cybex Base Z2 i-Size Isofixbas
Vridbar med inbyggd lutning
2995 kr
Cybex Base One Bilbas
Till Aton Babyskydd
1245 kr
Cybex Aton 5 Inkl. Bas
Paket! Flera färger
2695 kr
Logga in