Maxi-Cosi bilbarnstolar & Tillbehör

Över 50 miljoner barn har färdats hem från BB i en Maxi-cosi. Hos Köpbarnvagn hittar du ett omfattande sortiment av Maxi-Cosi bilbarnstolar och tillbehör till konkurrenskraftiga priser.

Från de första dagarna med ett ombonat och stabilt babyskydd för nyfödda till en större bakåtvänd bilbarnstol anpassad för barn upp till 18 kg erbjuder Maxi-Cosi allt du behöver för en trygg start och resa på livet och resan.

Maxi Cosi babyskydd och övergång till bakåtvänd bilbarnstol
Maxi-Cosi babyskydd är designade för att erbjuda maximal trygghet från första turen hem från BB. När ditt barn växer och når en vikt på max 13 kg, är det dags att byta till en större bakåtvänd bilbarnstol som fortsätter att erbjuda säkerhet och komfort. Dessa stolar är enkla att installera med Maxi-Cosis smidiga Isofixbas, vilken är designad för att minska risken för felaktig montering.

Säkerhet genom innovation
Känn dig trygg med Maxi-Cosi bilbarnstolar, som alltid uppfyller de senaste säkerhetskraven genom rigorösa tester. Säkerheten i Maxi-Cosi bilbarnstolar är utrustade med avancerade teknologier som patenterad G-CELL teknik vilket är ett inbyggt sidokrockskydd som minskar krafterna och skyddar ditt barn vid sidokollisioner. Maxi-cosi ger överlägset sidokrockskydd och Isofix-basen säkerställer stabil och säker montering.

Komfort för varje ålder
Maxi-Cosi bilbarnstolar är konstruerade för att växa med ditt barn, från nyfödd till skolåldern. De erbjuder flera justerbara positioner och är utformade för att säkerställa att barnet alltid reser bekvämt. Med ‘Easy Out’-sele som är enkel att hantera är det lätt att flytta barnet i och ur stolen, vilket gör varje resa smidigare.

Enkel att använda och installera
Alla Maxi-Cosi bilbarnstolar är enkla att installera, tack vare tydliga indikatorer och det användarvänliga Click & Go Isofix-systemet. Denna praktiska funktion sparar tid och förenklar processen, vilket gör det enklare för föräldrar att försäkra sig om att installationen är korrekt.

Design som talar till moderna familjer
Maxi-Cosi förstår vikten av estetik i moderna familjers liv. Maxi-Cosi bilbarnstolar finns i ett brett utbud av färger och material som är både hållbara och lätta att rengöra, och de är formgivna för att smälta in väl i bilens interiör. Varje produkt är ett stilfullt tillägg till bilen, vilket gör Maxi-Cosi till ett utmärkt val för stilmedvetna föräldrar.

Varför välja Maxi Cosi?
Maxi-Cosi bilbarnstolar är det ultimata valet för föräldrar som värderar både säkerhet och komfort. Genom att välja Maxi-Cosi kan du känna dig säker på att varje detalj är noggrant utformad för att ge ditt barn det bästa möjliga skydd och stöd under varje resa. Anslut dig till miljontals nöjda föräldrar världen över och upplev tryggheten och friheten som en Maxi-Cosi bilbarnstol erbjuder.
Visar 1-32 av 71 artiklar
Maxi-Cosi FamilyFix3 Bas
Deal
2039 kr
2039 kr
Köp
Info
Maxi-Cosi Mica ECO i-Size Authentic Black
Deal
Vridbar
2890 kr
3239 kr
Köp
Info
Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size inkl. Bas
Deal
Bäst i test!
3195 kr
3995 kr
Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size Essential Black
Deal
Bäst i test 2022
1795 kr
1795 kr
Köp
Info
Maxi-Cosi FamilyFix 360 Isofix bas
Vridbar 360
2695 kr
Köp
Info
Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size Essential Graphite
Bäst i test 2022!
2495 kr
Köp
Info
Maxi-Cosi Paket Pebble, Pearl & FamilyFix3
Deal
Paketpris! 3in1
5919 kr
8785 kr
Maxi-Cosi Pearl 360 PRO Authentic Black
Vridbar, SlideTech
4995 kr
Köp
Info
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO, Essential Green
Unik teknologi!
3995 kr
Köp
Info
1  2  3 Nästa »
Logga in