BOZZ Åkpåse Ergo Navy | Varma & praktiska åkpåsar till barnvagnar
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
BOZZ Åkpåse Ergo Marin i gruppen Barnvagnar  / Varumärken / Bozz hos Köpbarnvagn (7350013213267)
Bozz Åkpåse Ergo marinblå
BOZZ Åkpåse Ergo Marin
BOZZ Åkpåse Ergo Marin
BOZZ Åkpåse Ergo Marin
BOZZ Åkpåse Ergo Marin

BOZZ Åkpåse Ergo Marin

899 kr
BOZZ
Lagerstatus
Artnr:
7350013213267

BOZZ Vinteråkpåse Ergo Marin

Varm vinteråkpåse från BOZZ med fleecefoder. Formsydd för att passa alla ergonomiska sitt- och liggvagnar. Dragkedja i mitten fram samt dragkedjor på sidorna gör att framdelen kan tas bort och underdelen kan användas som sittvagnsdyna i barnvagnen. Öppningsbar fotända ger extra plats i åkpåsen när barnet växer.

Tryckknapparna på framsidan gör det möjligt att öppna upp åkpåsen så att barnet får mer utrymme. Tryckknapparna kan också knäppas fast runt vagnens frambåge. Åkpåsen har smarta, steglösa öppningar för vagnens 5-punktssele, vilket gör att den passar alla vagnar oavsett märke.

BOZZ Åkpåse Ergo är tillverkad i vind- och vattenavstötande yttermaterial som håller barnet torrt och varmt. Band med dragsko vid huvudändan gör det ombonat för barnet när bandet dras åt. Ovandelens baksida går att dra över ryggstödet så att åkpåsen inte glider iväg i vagnen.

Den formsydda åkpåsen passar alla barnvagnar, och inte bara vagnar med ergonomisk sitt- och liggdel. När ryggstödet fälls upp från liggande läge, kommer den formsydda delen väl till sin fördel. Den formsydda delen märks inte alls när åkpåsen är i plant läge. Levereras i en praktisk förvaringsväska med handtag och ventilationsnät på ena sidan. Passar barn 0-4 år.

Mått: 45 x 100 cm

Läs mer
Läs mindre
Barnvagn/tillbehör: Åkpåse
Färg: Blå
Andra köpte även:
BOZZ Åkpåse Mini Mörkgrå
Till liggdel & babyskydd
Lagerstatus
Bonus Kr
349 kr