Britax Baby-Safe² i-Size Cool Flow Black i gruppen Barnvagnar / Se varumärken / Britax / Britax B-Agile M hos Köpbarnvagn (2000032890)
Britax Baby-Safe² i-Size Cool Flow Black
Britax Baby-Safe² i-Size Cool Flow Black
Britax Baby-Safe² i-Size Cool Flow Black
 • Fri frakt över 499:-
 • Betala med Klarna

Britax Baby-Safe² i-Size Cool Flow Black

Britax Premium Line
Ventilerad sits
2595 kr
 • Produktbeskrivning
 • Britax Römer Baby-Safe² i-Size, Cool Flow Black | Svalt babyskydd med ventilation

  Vill du slippa oroa dig för att ditt barn blir för varmt i bilen så är Cool Flow det rätta valet. Cool Flow innebär att babyskyddet har ett luftigt tyg i sätet så att luften kan cirkulera under barnet och ventilera bort överskottsvärme. 

  Britax Römer Baby-Safe² i-Size är ett babyskydd anpassad efter den nya säkerhetsstandarden ECE R129 (i-Size) och utformat för att skydda ditt barn och göra resan behaglig och bekväm, direkt från födseln upp till 15 månaders ålder, eller då barnet når en längd av 83 cm. Godkänd att ha med sig på flyget.

  Patenterad lutningsteknologi: Det är svårt att avgöra vilket sittläge som är bäst för det nyfödda barnet i bilen. Innan barnets muskler hunnits utvecklas tillräckligt är en mer lutande sittställning oftast bekvämast, medan ett mer upprätt läge ger större säkerhet vid händelse av en kollision. Med detta babyskydd får du en enkel lösning på problemet genom att den är försedd med en patenterad teknologi som erbjuder barnet ett planare sittläge utan att kompromissa med säkerheten, och när du justerar huvudstödet så justeras även barnets position.

  Side Impact Cushion Technology (SICT); Teknologi som ger ett överlägset skydd i händelse av en sidokollision. Den minskar rörelsen och absorberar kraften från krocken samt leder bort den från ditt barn. För att bäst dra nytta av skyddet ställer du in och justerar SICT på den sida av bilbarnstolen som är närmast en bildörr.

  Insats för nyfödda: Babyskyddet kommer med en insats för nyfödda som erbjuder extra stöd och dessutom ger utökat skydd vid en eventuell krock. Insatsen kan enkelt tas bort och höjden på huvudstödet kan justeras i takt med att barnet växer.

  Justerbart huvudstöd & sele: Det vadderade huvudstödet och 5-punktsbältet är enkla att justera med bara en hand, så att de passar barnets längd. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnstolens skyddande skal under hela resan. I händelse av krock så fördelas krafterna på fem olika punkter: två vid axlarna, två vid höfterna och en där selen spänns fast mellan benen.

  - Vikt: 4,8 kg
  - Solskydd med SPF 50+
  - Mått: H:58 x B:44 x D:67 cm
  - Godkänd enligt i-Size ECE R129
  - Justerbart, ergonomiskt handtag
  - Tvättbar klädsel utan att selen behöver tas bort
  - Kompatibel med Baby-Safe i-Size bas & Flex bas
  - Färdig för Travel System med CLICK & GO® adaptrar • Egenskaper
 • Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste
 • Specifikationer
 • Artnr: 2000032890
Logga in