Britax KidFix III M, Storm Grey i gruppen Bilbarnstolar / Varumärke / Britax Premium Line hos Köpbarnvagn (2000030986)
Britax KidFix III M, Storm Grey
Britax KidFix III M, Storm Grey
Britax KidFix III M, Storm Grey
Britax KidFix III M, Storm Grey
Britax KidFix III M, Storm Grey
Britax KidFix III M, Storm Grey
Britax KidFix III M, Storm Grey
 • Fri frakt över 499:-
 • Betala med Klarna

Britax KidFix III M, Storm Grey

Britax Premium Line
2995 kr
Lagerstatus:  Slutsåld
 • Produktbeskrivning
 • Britax Römer KidFix III M, Storm Grey

  Framåtvänd bilbarnstol med förstklassiga ergonomiska egenskaper gör att ditt barn sitter riktigt skönt, under såväl korta som långa resor. Det generösa sittutrymmet med sin mjuka front ger benen en bekväm, ergonomisk position – även för större barn – och det V-formade ryggstödet skapar en mysig, omslutande sittplats samtidigt som det erbjuder ökat utrymme i takt med att barnet växer.

  Det patenterade SecureGuard ser till att höftbältet sitter optimalt. Och med det anpassningsbara och överlägsna sidokrocksskyddet SICT (Side Impact Cushion Technology) finns det plats över även för andra passagerare. Britax KidFix III M går att använda även i bilar som saknar isofix-fästen.

  Praktisk färgindikator visar om ISOFIT-låsarmarna har fastnat i låst läge. En ytterligare fördel med denna bilbarnstol är att om olyckan skulle vara framme och ett barn inte sitter i stolen - kommer stolen inte att slungas fram handlöst mot förare eller framsätespassagerare.

  För att erbjuda maximal komfort, även för längre barn, är sittytan i KIDFIX III cirka 20% större än motsvarande modeller. Den förbättrade formen och den extra mjuka vadderingen ger en bekväm och ergonomisk korrekt sittposition som gör att ditt barn sitter skönt, även under längre resor.

  Den goda komforten i kombination med det förbättrade sidokrocksskyddet gör stolen till en av marknadens säkraste framåtvända bilbarnstolar. Bilbarnstolen är justerbar i höjdled vilket gör att den kan användas mycket högt upp i åldern. Huvudstödet är justerbart i höjdled och det V-formade ryggstödet anpassar sig steglöst efter stolsryggens lutning.

  Specifikationer;
  - Vikt 7,5 kg
  - Djup 43 cm
  - Bredd 54 cm
  - Justerbar höjd 67-85 cm
  - Avtagbart och tvättbart tyg
  - Godkänd för barn 15-36 kg (ca 4-11 år)

 • Egenskaper
 • Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste , Isofix fäste
 • Specifikationer
 • Artnr: 2000030986
Logga in