Britax Max-Way Plus Blue Marble i gruppen Bilbarnstolar / Varumärke / Britax Premium Line hos Köpbarnvagn (2000027830)
Britax Max-Way Plus Blue Marble
Britax Max-Way Plus Blue Marble
Britax Max-Way Plus Blue Marble
Britax Max-Way Plus Blue Marble
Britax Max-Way Plus Blue Marble
 • Fri frakt över 499:-
 • Betala med Klarna

Britax Max-Way Plus Blue Marble

Britax Premium Line
3695 kr
 • Produktbeskrivning
 • Britax Römer Max-Way Plus, Blue Marble

  Britax Römer Max-Way Plus är en bakåtvänd bilbarnstol godkänd för barn mellan 9-25 kg (ca 9 mån till 5 år). Bilbarnstolen har ett inbyggt huvudstöd som enkelt kan justeras, smidig lutning av ryggstödet och en längre stolsrygg samt ett avacerat sidokrocksskydd som du aktiverar på den sida som är närmast dörren. 

  Åk bakåtvänt längre för en säkrare resa
  Vi rekommenderar att man skall låta sitt barn åka bakåtvänt så länge det är möjligt. Barnen växer ur stolen antingen på vikten eller på längden. Britax Max-Way är lite längre i ryggen än de flesta bakåtvända stolarna vilket gör att barnet sitter bekvämt och säkert lite längre. Ryggstödet har en smidig lutning med hjälp av det justerbara frambenet samt att höjden på huvudstödet enkelt kan justeras för bästa komfort och säkerhet.

  Överlägset sidokrocksskydd
  Britax Max-Way Plus har ett överlägset sidokrockskydd (SICT). Tillsammans med de djupa, mjukt vadderade sidovingarna ger SICT ditt barn ett komplett skydd från höft till huvud vid en eventuell sidokrock. SICT minskar krockkraften genom att minimera avståndet mellan bil och bilbarnstol, och deformeras vid en eventuell krock för att absorbera krockkraften innan den når ditt barn. På så sätt blir åkturen lika säker som bekväm för ditt barn, och du kan koppla av och njuta av bilturen.

  Huvudstöd och lutningsläge
  Bilbarnstolen har ett vadderat huvudstöd och fempunktssele som är enkla att justera med bara en hand så de passar ditt barns längd. Kontrollera att huvudstödet är i rätt position – precis ovanför barnets axlar – innan du spänner fast selen. Du kan enkelt justera bilbarnstolens lutning i flera olika lägen för att göra färden så bekväm som möjligt.

  5-punktsbälte & avtagbart överdrag
  Fempunktsselen innebär maximal säkerhet för ditt barn. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnsstolens skyddande skal under hela resan. Skulle ni krocka fördelas krafterna på fem olika punkter: två vid axlarna, två vid höfterna och en där selen spänns fast mellan benen. På så sätt skyddas ditt barn från krockkrafter från alla håll. Utrustad med ett slitstarkt överdrag som är lätt att sätta på och ta av för att tvättas i maskin.

  Monteringen av bilbarnstolen är mycket säker tack vare en ny design på stödbenet, lock-off-armar till bältet och nedre fästremmar med klickfäste.

  - Vikt 7,0 kg
  - Bakåtvänd 9-25 kg
  - Mått H64 x B45 x D64 cm

 • Egenskaper
 • Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste
 • Specifikationer
 • Artnr: 2000027830
Logga in