Bugaboo Bee Mammoth Bag Black | Bee - Bugaboo - Varumärken - Ba
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
Bugaboo Bee Mammoth Bag Black i gruppen Barnvagnar  / Varumärken / Bugaboo / Alla Bugaboo tillbehör hos Köpbarnvagn.se (500225ZW01)
Bugaboo Bee Mammoth Bag Black
Bugaboo Bee Mammoth Bag Black
Bugaboo Bee Mammoth Bag Black

Bugaboo Bee Mammoth Bag Black

1330 kr
Bugaboo
Lagerstatus
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
500225ZW01

Bugaboo Bee Mammoth Bag Svart

Stor och rymlig väska som är ovärderlig att ha med på turen, oavsett om ni ska till parken, på en shoppingvända eller till förskolan. Väskan rymmer utan problem ett extra ombyte kläder, blöjor, leksaker och allt du vill ha med dig till ditt barn. Enkel att montera med öglor och kardborreband. Praktiska handtag gör den lätt att bära med sig. Kompatibel med Bugaboo Bee3 och Bee5.

Designen genomtänkt på bästa sätt, även när väskan är fulladdad med saker hänger den perfekt utan att du behöver slå benen i den. Botten på väskan är fixerad vid vagnens nedre ram och väskan sitter fast på vagnens chassi med kardborreband. Glöm alla skötväskor som hänger löst på styret. Väskan kan endast användas med sittdelen vänd framåt.

Mammoth Bag har isolerande tyg, avtorkbart innerfoder, magnetiska knappar samt stor utvändig ficka som är lätt att komma åt. Väskan rymmer 30 liter och kan lastas med saker upp till 12 kg.

Läs mer
Läs mindre
Andra köpte även:
Bugaboo Myggnät
Lagerstatus
Bonus Kr
220 kr