Bugaboo Butterfly

Bugaboo Butterfly är den optimala resevagnen! Butterfly står som testvinnare hos flera de senaste åren där denna smarta resevagn från Bugaboo beröms för sin "smidighet, komfort och smarta funktioner". Bugaboo butterfly möter behoven hos den moderna mobila föräldern. Allt från att fälla ihop Butterfly-vagnen till att fälla ryggstödet eller flytta frontbygeln är gjort på ett ögonblick. Den låga vikten på 7.3 kg tillsammans med de kompakta måtten gör Butterfly till en av de smidigaste resevagnarna att ta med på flyget. Sitsen är rymlig med ett extra högt ryggstöd och justerbart fotstöd. Bugaboo Butterfly med sin stabila konstruktion är gjord för att passa barn upp till 4 år och tål en maxvikt på 22 kg. När det är dags för vardagsutflykter och shopping så bistår Butterfly med en varukorg som tål 8 kg. Generöst viloläge och en förlängningsbar sufflett gör att barnet kan sitta eller sova bekvämt i vagnen medan ni uträttar era ärenden.

Bugaboo Butterfly tillbehör

Sittdyna och regnskydd ingår med Bugaboo Butterfly. Utöver detta finns en rad smarta tillbehör att komplettera med som Mugghållare, Organizer, Parasoll, Åkpåse eller ståbräda. Har du redan en Bugaboo vagn och Ståbräda Comfort+ så kan du köpa till en Adapter för att använda ståbrädan på din Butterfly. För dig som vill resa smart med nyfödd så finns adapter till babyskydd.

Hållbarhet & garanti

Tyget i sittdelsinlägget, bagagekorgen under sittdelen och bärremmen kan maskintvättas 30 °C. Basens sittdelsklädsel ska tvättas för hand. Bugaboo Butterfly har en garantiperiod på minst 2 år, som du kan fördubbla till 4 år med en registrering efter köp. Butterfly är en tålig och robust resevagn gjord för att kunna ta med smidigt på resan i tillhörande transportväska (tillval). 

Bugaboo Butterfly på flyget

Hopfälld är Butterfly kompakt nog att kunna checkas in som handbagage på flyg enligt IATA* (kontakta dock respektive flygbolag inför resa för information gällande vad just de har för standarder kring bagagemått). För att bevara vagnen i gott skick genom alla resor, packa ner vagnen i Bugaboo Butterfly transportväska

Visar 1-11 av 11 artiklar
Logga in