Bugaboo Dragonfly liggdel Forest Green
Bugaboo Dragonfly liggdel Forest Green

Bugaboo Dragonfly liggdel Forest Green

Bugaboo
3400 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Bugaboo Dragonfly liggdel Forest Green

  Liggdelen till Bugaboo Dragonfly är rymlig och praktisk. Med den rymliga ytan och kompakt hopfällning kommer du älska denna smidiga lösning.

  Bugaboo Dragonfly är en hybrid som ger dig en nätt och flexibel känsla av en sulky-vagn, men med komplett utrustning och funktioner från en duo-barnvagn. Dragonfly har den mest kompakta liggdel vi känner till, som viks ihop platt när du fäller ihop vagnen. Dessa egenskaper gör vagnen till unik och multifunktionell. Dragonfly gör lugna vardagspromenader eller shoppingturer och resor med kollektivtrafik till ett nöje - utan krångel.

  I paketet ingår en liggdelsbas till Bugaboo Dragonfly. Sufflett ingår när du köper en Bugaboo Dragonfly sittvagn komplett.

  Precis som övriga vagnar från Bugaboo så är både ligg- och sittdel ombonade med generösa ytor för barnet. Suffletten är förlängningsbar med inbyggd ventilationslucka. Bygeln kan enkelt klickas av eller vridas åt sidan. Funktionsknappar är lättåtkomliga och enkla att hantera och integrerade fästen finns för alla smarta tillbehör som finns att köpa till. 

  - Smidig liggdelsbas till Bugaboo Dragonfly
  - Sittvagn köps separat
  - Liggdelen kan vikas ihop platt, även när du har den på och fäller ihop vagnen
  - Rymliga ytor för barnet
  - Förlängningsbar sufflett kan köpas till
  - Lätthanterliga knappar
  - Utökad garanti vid registrering hos Bugaboo efter köp

  Som alltid erbjuder Bugaboo här praktiska funktioner, stilfull design och generös förlängd garanti vid registrering på deras hemsida efter köp.

 • Egenskaper
 • Färg: Grön
  Garanti: 2 + 2 år
  Se mer produkter från detta varumärke:: Bugaboo
 • Specifikationer
 • Artnr: 100049010

Tillbehör

Se fler varor

Du kanske även gillar

Andra köpte även

Logga in