Bugaboo Fox 3

Bugaboo Fox 3 är ett smart val för den aktiva familjen som vill kunna vara flexibel. Den innovativa designen gör Fox 3 så smidig att du kan styra vagnen med fingertopparna. Vagnens funktioner och dess låga vikt underlättar vardagen för dig och din familj.

Designa din egen Bugaboo Fox 3

Du kan sätta din egen prägel på vagnen redan innan du fått hem den, med möjligheterna att designa din Bugaboo Fox 3 hur du vill. Basen består av Chassi, hjul, varukorg, liggdelstyg, liggdelslock och ett sittdelstyg. Du kan välja bland olika färgkombinationer på basen, som exempelvis Graphite chassi med svarta tyger, eller svart chassi med grå tyger. För att få en komplett Bugaboo Fox så väljer du sedan till en sufflett. Här kan du välja mellan många härliga och moderna färger som ex grön, blå eller vit. Eller så matchar du din bas med grå eller svart sufflett. 

Med att skaffa barn kommer också en fråga om hur man kan spara in på rum och plats, så här har Bugaboo tänkt till för att underlätta vardagen för dig som förälder. Till skillnad från andra barnvagnsmärken så får du inte en separat sitt- och liggdel, här får du i stället ett sittdelstyg som du byter ut på samma ram som du har liggdelen. Det gör att du smidigt kan vika ihop och stoppa undan den delen som inte används utan att det tar upp onödig plats.

Tillbehör till din Bugaboo Fox 3

Med en bra barnvagn kommer självklart bra tillbehör!
På Bugaboo Fox 3 kan du med hjälp av adapter fästa ditt babyskydd direkt på vagnen för att du ska slippa ta med dig liggdelen för kortare turer på till exempel mataffären. Det finns också möjlighet att fästa allt från mugghållare, parasoll och skötväska/organizer utan krångel på din barnvagn. Chassi är också anpassat för Bugaboo ståbräda, som du utan adaptrar kan fästa på din Bugaboo Fox 3.

Vad gör Bugaboo fox 3 säker för mitt barn?

Med sitt stadiga och lättstyrda chassi så kommer barnet alltid att ligga tryggt i sin Bugaboo Fox 3. Dess oslagbara komfort och design ger oslagbara promenader vart du än beger dig. Liggdelen är djup och mysig, med mjuka tyger som är skonsamma mot ditt barns hud. Bugaboo Fox 3 är utrustad med en indikator som visar tydligt när bromsen är i och du hör ett tydligt klickljud, så att du aldrig behöver tveka på att din barnvagn står helt still. En extra säkerhetsrem på handtaget gör att du slipper oroa dig för att du ska tappa greppet om barnvagnen i nedförsbacken, eller vid väntan på att trafikljuset ska bli grönt. Fox 3 är uppdaterad med mer ventilation i liggdelen och i suffletten, som gör att din bebis kommer kunna titta ut på världen genom det tunna meshtyget i liggdelen under varma sommardagar. Suffletten är utrustad med en ventilationslucka och en stadig förlängning för att du ska kunna skydda ditt barn mot vind och sol.

Varje åktur ska kännas trygg och stadig!
Bugaboo Fox 3 har en ergonomisk sittdel med flera lägen som gör att ditt barn kan vila eller ta en sovstund. Vagnen har uppdaterats med nya mjuka och stående vadderingar på axelremmarna som gör att du enklare kan knäppa ihop fempunktsselen. Säkerhetsbygeln är uppdaterad och förenklad att klicka ur och vrida undan, och den ger ditt barn ett extra handtag. Den avancerade stötdämpningen och fjädringen i chassi på Bugaboo fox 3 förenklar och mjukar upp promenaderna oavsett vilken terräng du går på. Barnvagnen är lika lättkörd oavsett om du kör i skogen eller på trottoaren med sina låsbara framhjul.

Ihopfällning - Bugaboo Fox 3

Fox 3 är användarvänlig och lättmanövrerad för att underlätta vardagen för din familj.
Alla vita detaljer som du ser på din Bugaboo Fox 3 fyller en funktion som gör det enkelt att minnas alla steg vid ihopfällning. Med minnesknapparna på chassi så kan du plocka av sitt- eller liggdelen med endast en hand, och på liggdelen finns det distanser som gör att du kan ställa ner liggdelen på marken utan att förstöra eller blöta ner tyget medan du fäller ihop vagnen. Chassit blir litet och kompakt och lätt att bära med sig.

Topoffer

Visar 1-29 av 29 artiklar
Bugaboo Fox 3 Black/Midnight Black
Bäst-i-test Vinnare!
14299 kr
Bugaboo Fox 3 Black/Forest Green
REA
Bäst-i-test Vinnare!
10724 kr 14299 kr
Bugaboo Fox 3 Black/Grey Melange
Bäst-i-test Vinnare!
14299 kr
Bugaboo Fox 3 & Maxi-Cosi Cabriofix i-size
REA
Paketpris! Finns i flera färger
14605 kr 18724 kr
Bugaboo Fox 3 & Turtle Air Babyskydd
REA
Paketpris! Finns i flera färger
13497 kr 17528 kr
Bugaboo Fox 3 & Cybex Cloud Z2 Babyskydd
REA
Paketpris! Finns i flera färger
14263 kr 18524 kr
Bugaboo Fox 3 Barnvagn - Valfri färg
REA
Designa själv
10724 kr 14299 kr
Bugaboo Fox 3 Barnvagn Bas
Flera färger
fr. 12200 kr
Bugaboo Fox 3 Midnight Black/Misty White
Bäst-i-test vinnare!
14299 kr
Bugaboo Fox 3 Classic Graphite/Dark Navy
Bäst-i-test Vinnare!
15399 kr
Logga in