Crescent Comfort Kombi Grey Melange i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Crescent / Comfort hos Köpbarnvagn (51286-00-51296-80)
Crescent Comfort Kombi Grey Melange
Crescent Comfort Kombi Grey Melange
Crescent Comfort Kombi Grey Melange
Crescent Comfort Kombi Grey Melange
Crescent Comfort Kombi Grey Melange
 • Fri frakt över 499:-
 • Betala med Klarna

Crescent Comfort Kombi Grey Melange

Crescent
5995 kr
Lagerstatus:  Slutsåld
 • Produktbeskrivning
 • Crescent Comfort Kombi Grey Melange

  Crescent Comfort kombivagn i paket med både sittdel och hårdlift. Liggdelen placeras i sittdelen och du kan enkelt bära med dig den i de mjuka bärhandtagen. En kombivagn är ett bra alternativ för dig som vill kunna flytta med dig det sovande barnet så smidigt som möjligt, utan att behöva ta med dig hela vagnen. Liggdelen används från det att barnet är nyfött upp till ca 6-7 månaders ålder.

  Den mjuka fjädringen gör Crescent Comfort otroligt bekväm och smidig att köra som passar mobila och aktiva föräldrar. Lyxigt handtag i läderimitation som kan justeras i olika höjdlägen för att passa alla föräldrar. Stora luftpumpade lufthjul med kullager gör att du tar dig fram lika bra i stadens vimmel som i skogen.

  Vagnen är smidig och väldigt lättkörd även på de mest krävande underlagen. Klädseln är avtagbar och tvättbar och du bär enkelt med dig hela liggdelen med de mjuka bärhandtagen.

  Genom att köpa till en bilstolsadapter så kan du använda vagnen för Travel System, dvs att du fäster ditt babyskydd direkt på vagnen. Adapter säljes separat. 

  - Vikt chassi 13 kg
  - Vikt komplett vagn 17,5 kg
  - Avtagbar och vadderad frambåge
  - 12-tums stora lufthjul med kullager
  - 5-punktsbälte med vadderade selesmuddar

  Crescent Comfort Hårdlift 

  Hårdlift som används i sittdelen på din Crescent comfort barnvagn. Liften förvandlar din sittvagn till en barnvagn för nyfödd. Bärhandtag, sufflett och madrass ingår. Liggdelen passar från nyfödd till ca 8-10 månaders ålder.

 • Egenskaper
 • Barnvagnstyp/Tillbehör: Kombivagn
  Hjultyp: Fasta hjul
  Däcktyp: Lufthjul
  Mått uppfälld: 59x78x104 cm
  Vändbar sittdel: Ja
  Maxvikt: 15 kg
  Mått hopfälld (BxHxD): 59x49x78 cm
  Färg: Grå
 • Specifikationer
 • Artnr: 51286-00-51296-80
Logga in