Cybex Cloud G i-Size Plus Moon Black/ Svart i gruppen Bilbarnstolar / Varumärke / Cybex Bilbarnstolar hos Köpbarnvagn (523001152)
Cybex Cloud G i-Size Plus Moon Black
Cybex Cloud G i-Size Plus Moon Black/ Svart

Cybex Cloud G i-Size Plus Moon Black/ Svart

Cybex
2999 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Cloud G i-Size Plus Moon Black/ Svart

  CYBEX är stolta över att presentera att Cloud G i-Size (med Bas G) har utsetts till ”Best-in-Class” av ADAC med ett fantastiskt resultat på 1,8 (”Bra”) i sin kategori upp till ca 1,5 år!  Cloud G i-Size har ett ergonomiskt viloläge både i bilen och på vagnen samt ett optimerat ventilationssystem med mesh-tyg. Med Bas G:s 180° rotationsmekanism och en-klicks-release-system blir på- och avstigning superenkelt. Cloud G i-Size är verkligen föräldrarnas bästa vän! #CYBEXGold #CYBEXCloudG #CYBEXFamily #CYBEX

  Cybex Cloud G i-Size Plus är en bilstol fylld med smarta funktioner som kan användas direkt från när bebisen är nyfödd. Den gör barnets resa riktigt säker och går att använda ihop med en 180° roterbar bas (köps separat) samt fästs på barnvagnen för att förenkla vardagen för nyblivna föräldrar. 

  Babyskyddet Cloud G Plus har ett meshtyg som andas och är designad med inbyggd all-round ventilation. Här kan bebisen både sitta och ligga bekvämt och samtidigt få en så behaglig åktur som möjligt även i sommarvärmen. Den här bilstolen är även perfekt att ha med på resan eftersom den är certifierad för att ha med under flygtur. Då blir den en smidig plats att ha bebisen på.

  Ergonomiskt viloläge

  Med en hand kan du enkelt fälla ryggstödet till viloläge både under bilfärd och när babyskyddet är monterat på barnvagnen. På så vis kan du låta barnet sova vidare i timmar när det somnat i bilen!

  Krocksäkerhet

  Cybex Cloud G i-Size Plus har ett energiabsorberande hölje och ett linjärt sidokrocksskydd som ger utökat skydd vid en sidokollision. Nackstödet är justerbart i 14 olika lägespositioner och suffletten går att dra fram långt så barnet skyddas från sol och vind.

   

  Montera babyskyddet på vagnen

  Du kan med hjälp av adapters montera babyskyddet på de allra flesta barnvagnsmodeller. Har du en Cybex Priam 2022 barnvagn behöver du inte ens ett par extra adaptrar utan använder samma som för liggdelen.

   
  Genom att köpa till Cybex vridbara isofixbas (Base G) ökar du både komforten för dig som förälder, samt säkerheten för barnet. Denna bas gör babyskyddet vridbart i 180°. Det underlättar när du ska ta ditt barn i och ur stolen efterson du kan vrida den mot dig närdu står vid bildörren. För att ta babyskyddet av basen krävsbara ett klick. Det går snabbt och är tidsparande.

  Egenskaper

  - Godkänt från nyfödd till 13 kg (40-87 cm)
  - Bakåtvänd
  - Inbyggd ventilation
  -Meshtyger som andas
  - Generöst solskydd i den stora suffletten
  - Ergonomiskt viloläge - ryggstödet kan ändra vinkel när bebis vill vila
  - Extra sidokrockskydd
  - Kompatibelt med den roterbara isofixbasen  Base G (köps separat)
  - Certifierad för att användas under flygresa

  För oss på Köpbarnvagn kommer säkerheten alltid först. Våra bilbarnstolar erbjuder maximal säkerhet då de genomgått upprepade avancerade tester, vilka säkerställer att barn skyddas vid en olycka.

  Tänk på att enligt lagen måste alla barn som reser i bil använda en bilstol tills de är 12 år eller minst 135 cm långa, beroende på vilket som kommer först. För maximal säkerhet ska barnet sitta kvar bakåtvänt så länge som möjligt innan ni byter till en framåtvänd bältesstol.

  Om du är osäker på om denna stol är lämplig för ditt barn, kontakta oss gärna eller läs vår bilstolsguide.

 • Egenskaper
 • Färg: Svart
  Se mer produkter från detta varumärke:: Cybex
  Bälte eller isofix fäste: Isofix fäste
  Bilstolstyp: Babyskydd
 • Specifikationer
 • Artnr: 523001152

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in