15
Cybex Cloud Z i-Size Plus Babyskydd Soho Grey i gruppen Bilbarnstolar / Bilstolstyp / Babyskydd 0-1 år hos Köpbarnvagn (520000031)
Cybex Cloud Z i-Size Plus Babyskydd Soho Grey
 • Fri frakt över 499:-
 • Betala med Klarna

Cybex Cloud Z i-Size Plus Babyskydd Soho Grey

Cybex
3595 kr / 3056 kr
Antal: 
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Cybex Cloud Z i-Size Plus babyskydd Soho Grey

  Cybex Cloud Z i-Size är ett av Cybex mest exklusiva babyskydd med många smarta funktioner som underlättar din vardag och gör barnets resa riktigt säker. Kompatibelt med både isofix-modulsystem och travel system för barnvagn. 

  Modulsystem med isofixbas
  Cybex Cloud Z i-Size är kompatibelt med isofixbasen Cybex Base Z som ingår i ett smart modulsystem. Isofixbasen Cybex Base Z kan användas till både babyskyddet Cybex Cloud Z i-Size och den bakåtvänd bilbarnstolen Cybex Sirona Z R.
  Det unika med Cybex Base Z är att stolen kan roteras på basen, vilket gör det extremt enkelt när babyskyddet monteras i bilen. Cybex Clod Z i-Size går även bra att montera enbart med bilens fempunktsbälte.

  Ergonomiskt viloläge
  Cybex Cloud Z i-Size har ett viloläge som kan användas när babyskyddet inte är monterat i bilen. Viloläget är bra när du t.ex. monterat babyskyddet på din barnvagn. Funktionen har en spärr för att förhindra att det används av misstag när babyskyddet är monterat i bilen. 

  Krocksäkerhet
  Cybex Cloud Zi-Size har ett energiabsorberande hölje och ett linjärt sidokrocksskydd, L.S.P, som ger utökat skydd vid en sidokollision. Nackstödet är justerbart i 11 olika positioner. Suffletten går att dra fram långt så barnet inte störs av sol eller vind. 

  Montera babyskyddet på din barnvagn
  Cybex Cloud Z i-Size är kompatibelt med adapters för travel system. D.v.s du kan med hjälp av adapters montera babyskyddet på de allra flesta populära barnvagnar.

  - Kompatibelt med isofixbas Cybex Base Z
  - Godkänt från nyfödd till 13 kg (45-87 cm)
  - Bakåtvänd
  - Sufflett
  - Ergonomiskt viloläge (ej i bil)

  I priset ingår babyskydd med sufflett. Isofixbas Cybex Base Z köps till.

  • Egenskaper
  • Färg: Grå
   Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste , Isofix fäste
  • Specifikationer
  • Artnr: 520000031

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Cybex Priam Liggdel Lux
  REA
  Finns i flera färger
  3439 kr 4299 kr
  Logga in